Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
nyugi den, nem lesz mindig ennyi időnk. egészen pontosan a büdös életbe nem lesz még1x ennyi időm...
más:
kifejezzem nektek, h a jó büdös kurva élet baszná meg? értem... akkor kifejezem. ma gép bekapcs, bátyám leül, mondja nemjó net. norton personal firewall volt a ludas, de nem jöttem rá, h miért fog meg mindent. sebaj, disable, majd ha lesz időm megnézem. ott volt 1 pár órát bátyám, aztán mentem volna én, de nem indul a foobar, wincmd,s emmi. na mondom, remek, reboot. aha. naiv voltam. a winxp logo helyett az fogadott h hiányzik v sérült az ntoskrnl.exe. anyád. mondom, xp cd elő, aztán javítás. ha lett volna itthon xp cd. (volt 1, de az egy fosul megírt példány, amiről nem lehet bootolni, meg nem megy az isntall dos alól, stb)sebaj, floppyn áthozom a másik gépről. mondjuk nem bíztam benne túlságosan, h ennyi lesz a baja... csak ahhoz meg kellett egy bootfloppy. hát persze az sem volt. sebaj, majd a másik gépben csinálok egyet. de a másik gépben nem volt flppymeghajtó :O akkor vadásztam egy meghajtót, beraktam. keresgetés közben kezembe akadt egy memtest lemez, modnom, addig ráeresztem, hátha. ki is dobta, h a 184,5 megánál hibás a memo. éljen. kivettem azt a memóriát. közben kiderült, h az a meghajtó, amit találtam, nem működik. na itt mér nagyon felment az agyvizem... ki a winyó a rossz gépből, be a jóba, file átmásol. persze így sem volt jó, most egy másik file volt hibás, nevezetesen a system32/config/system. ejj, ez már gyanús volt h nem olyanmásolgatható file lesz, belenéztem f3al a jó gépen az ép fileba, és a fele kriksz-kraksz volt, de azt ki tudtam belőle venni, h itt van az összes hardwarehez kapcsolódó dolog. akkor ugye ezt nem másolhatom át, mert tök más a két gép. ááárg, szereztem ismerőstől másik xpcdt. cd berak, mondom mostmá mennyé. elindul a setup, meg minden, először azt mondtam neki, h automatikus javítás. ahhoz meg klrte az autojavítás-lfloppyt. hát erről fingom sem volt, mi az. na mind1, most már legyen vmi, csinálok teljes installt... tölti be a fileokat, és kitalálja, h a faszomtudjamien raidvezérlő-filet nem lehet betölteni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. mér érdekel az engem bazmeg, nincs is raidem... :O . utolsó mentsvárként még annyit megpróbáltam újra, h xp indításnál az utolsó helyes konfig betöltése, de ez se járt sikerrel. kész feladtam. áthoztam a netet a másik gépre, aztán csók...
:O
[FOS]
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest