Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rog
addikt
http://194.25.187.75/allianz/routing.asp?LNG=D&ID=&ZOOM=2&APP=Allianz&SOK=H1000%7CBudapest
%7C%7C%7C%7C2118441%7C6015850%7CH1000%7CBudapest
%7C%7C++%7C&SC=H&SP=&SO=Budapest&STO=&SS=&ZC=A
&ZP=5121&ZO=Ostermiething&ZTO=Fucking&ZS=&ZX=1430241
&ZY=6111256&BUTTON=SEARCH&V1C=D&V1P=&V1O=&V1TO=
&V1S=&V2C=D&V2P=&V2O=&V2TO=&V2S=&V3C=D&V3P=
&V3O=&V3TO=&V3S=&ARR=Abfahrt&TH=17&TM=00
&SPD=PKWS&OPT=SW&Image2.x=37&Image2.y=13 -
rog
addikt
''Hímvesszőtolvajt, vagy legalábbis hímvesszőtolvajnak hitt férfit vertek agyon örjöngő emberek Gambiában. A 28 éves illetőt azzal vádolták, hogy boszorkányság révén ellopta egy másik férfi péniszét. A Reuters jelentése szerint a Baba Jallow nevű, a tömeg által ''péniszmetszőnek'' kikiáltott férfit tíz örjöngő ember lincselte meg Serekunda városban, amely 15 kilométerre fekszik a fővárostól, Banjultól.
A péniszlopkodás - hiedelme - erősen tartja magát Nyugat-Afrikában. ''Áldozatai'' általában azt állítják, hogy boszorkányok érintés útján összezsugorítják vagy eltüntetik nemi szervüket, majd pénzt csikarnak ki tőlük a ''visszaadás'' vagy ''visszanövesztés'' fejében.
A rendőrség szóvivője szerint Serekunda városban úgy eluralkodott a péniszpánik az embereken, hogy már kezet se mernek fogni. A hatóság óva inti a lakosságot, hogy hitelt adjon a péniszeltűnésekről szóló híreknek, ám úgy tűnik, a lakosság álláspontja eléggé merev.
A szintén nyugat-afrikai Ghanában 1997-ben 7 feltételezett pénisztolvajt és zsugorítót vert agyon feldühödött tömeg - emlékeztet a Reuters. ''
MTI
:DD -
rog
addikt
latom magam elott, ahogy a hardveres a 100-adik gepet rakja ossze eppen:
''bazz a paszta kimarad!'' szet a hazat, le a hutot. ''majd adok en neked pasztat! (....). azzannyaddat..!'' :D -
rog
addikt
[L]http://index.hu/infojog/meh008/[/L]
lehet, hogy egy-ket tarsunk tarkojabol most kihuzzak a dugot.. :( -
rog
addikt
mi addig kimenjuk? :)
-
rog
addikt
hetvegen megkutattak a kozvelemenyemet.
indul egy uj telefon/internet/kabeltv szolgaltato/szolgaltatas.
a lenyege az, hogy kep az elofizeto egy digitalis vonalat, a vegen egy csodaszerkezettel, amibe lehet csatlakoztatni a hifi-t, tv-t,szamitogepet, telefont.
a tv resze az kiralysag. ugy mukodik, hogy a paciens egyesevel valogathatja ossze, hogy milyen adokra akar elofizetni, (akar csak 1-re is, de akar 50-re is.)
aztan kap egy tarhelyet a szolgaltatonal, ahova filmeket menthet, ugy mint egy videora. ezt persze idozitve, akar egyszerre tobbet is. sot ugy is megteheti, hogy a film kozbeni reklamokat ne rogzitse. aztan van meg egy kozponti adatbazis is, ami egyszeruen ugy mukodik mint egy video-teka. innen lehet filmeket nezni, illetve zeneket letolteni. ja es lesznek olyan adasok is, amiket nem adnak a tv-k hanem mint pl az hbo-s koncertfelvetelek, csak a renccer elfizetoihez jutnak el.
ezen kivul ugye highspeed inet, tarhely,email, mittomenmik.
az egeszet (tv/telefon/inet) szamitogeprol es tv-rol is egyarant lehet machinalni.
nagyjabol ennyit tudtam meg. meg azt, hogy valoszinuleg orszagos lesz, mert a csaj (telefonon beseltunk) mar kutatott velemenyt miskolcon is.
valaki, aki esetleg benfentes a dologban (mosorszoras, iszolgaltatas), tud esetleg reszleteket?
kik ezek? mikor jonnek? honna? hova? ilyesmi.
:) -
rog
addikt
jaja.. nem is azert tetszik, mert sikert aratott vagy sem.. :))
az effektekkel a problemamat ugy kepzeld el, mint a star wars-nal. a regi tok hiteles volt, nem azon gondolkoztal, hogy mi hogy van csinalva. az ujnal meg kvara idegesito volt, hogy mindenhol rajzfilmfigurak ugraltak a szereplok korul.
igy ertem. a hangulatot kinyirta nekem. meg persze az ''eredetit'' kb 10x lattam az evek soran. es valoszinuleg ahoz hasonlitottam emiatt.
a konyveket meg olvasd el, mert a filmek csak halvany lenyomatai az eredeti mesenek. -
rog
addikt
ahoz kepes hogy ez a ''mini-sorozat'' mikor keszult igen gagyi specialfx-ek vannak benne..
a 20 evvel ezelotti dunenek szerintem iszonyu jo hangulata volt, es a trukkok is jobbak voltak. meg szerintem cooper-ugynok(twinpeaks :))
(de persze igy is haromszor lattam a sorozatot is, eloszor a pro7-en, vagy ahol az euopai premier volt..)
/me szinten rajongo :) -
rog
addikt
na ezt jatszotta el a kollega is akit emlitettem.
el kell menned szepen egy szakorvoshoz, (elotte google.com) es eloadnod az aszta tuneteit. persze csak verbalisan. lenyeg, hogy terheles alatt jelentkezik. akkor viszont mindig, es sulyos. o majd ir jol egy gyogyszert ra. ezzel mesz katonaekhoz, hogy jo sulyos asztas lettel, vagyis az voltal mar regen, csak most jottek ra. es meg gyogyszert is kell szedned, mer jol meghalhatsz meg ilyenek.
ha most atmesz standby-ba egy kicsit megkerdezem mingya, hogy konkretan hogyis csinalta a srac. -
rog
addikt
ugye mindenki lottozik? hat persze.
szoval ha valaki nyerne, en egy ilyet kaphatnek?
[L]http://www.kodak.com/US/en/corp/display/sanyoFlat.jhtml[/L]
:)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest