Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát jójó...Bár én ezt visszafejlődésnek érzem (legalábbis az emberek részéről).
Én is szeretem a ''klikkelgetős'' levélküldő progikat, de azért használok pine-t is.
A webmailt meg egyenesen utálom, még freemailes ismerőseimet is rábeszélem, hogy legalább állítsák be incredimailellel, the battal, vagy OE-el a postafiókjuk.
:) -
tildy
nagyúr
Jahm.De olvass utána , a lynch féle maga korában nem aratott nagy sikert(mindjárt mutatoma címet, ahol olvastam).
Másrészről engem nem érdekelnek az effektek kizárólagosan.Ha ez másképp lenne, valószínűleg a mátrix2-t is tudtam volna megfelelően értékelni.
Nem ez ragadott magával...Sokkal inkább a film filozófiai jellege.
Egyébként a lynch félébe belenéztem, nekem eléggé rétestésztának tűnik, főképp az eleje(pedig a mini series is 6 órás), meg valahogy nem olyan, mint amilyennek képzeltem.De ez valószínűleg csak abból fakad, hogy a könyvet sajnos még nem volt alkalmam elolvasni( -ezt eléggé szégyellem-).
Te láttad egyébként a düne gyermekeit?
Ha másnál nem is, nálam teljes mértékben veri a nagy kedvenc Mátrixot.... -
lesaux
veterán
Várjál, Rog, ne fáradj, mert én tényleg asztmás vagyok, és kaptam is rá gyógyszert, de úgy látszik, ez kevés. Még az az ötletem támadt, hogy havonta 1-2 alkalommal visszmegyek a dokimhoz, hogy hú, de rosszul voltam tegnap, olyan rohamom volt, hogy majdnem megpusztultam. Azt viszont nem tudom, ír-e róla papírt, és hogy ez számít-e azoknál a mocskoknál.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest