Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát jójó...Bár én ezt visszafejlődésnek érzem (legalábbis az emberek részéről).
Én is szeretem a ''klikkelgetős'' levélküldő progikat, de azért használok pine-t is.
A webmailt meg egyenesen utálom, még freemailes ismerőseimet is rábeszélem, hogy legalább állítsák be incredimailellel, the battal, vagy OE-el a postafiókjuk.
:) -
tildy
nagyúr
Jahm.De olvass utána , a lynch féle maga korában nem aratott nagy sikert(mindjárt mutatoma címet, ahol olvastam).
Másrészről engem nem érdekelnek az effektek kizárólagosan.Ha ez másképp lenne, valószínűleg a mátrix2-t is tudtam volna megfelelően értékelni.
Nem ez ragadott magával...Sokkal inkább a film filozófiai jellege.
Egyébként a lynch félébe belenéztem, nekem eléggé rétestésztának tűnik, főképp az eleje(pedig a mini series is 6 órás), meg valahogy nem olyan, mint amilyennek képzeltem.De ez valószínűleg csak abból fakad, hogy a könyvet sajnos még nem volt alkalmam elolvasni( -ezt eléggé szégyellem-).
Te láttad egyébként a düne gyermekeit?
Ha másnál nem is, nálam teljes mértékben veri a nagy kedvenc Mátrixot.... -
lesaux
veterán
Várjál, Rog, ne fáradj, mert én tényleg asztmás vagyok, és kaptam is rá gyógyszert, de úgy látszik, ez kevés. Még az az ötletem támadt, hogy havonta 1-2 alkalommal visszmegyek a dokimhoz, hogy hú, de rosszul voltam tegnap, olyan rohamom volt, hogy majdnem megpusztultam. Azt viszont nem tudom, ír-e róla papírt, és hogy ez számít-e azoknál a mocskoknál.
Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest