Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most az volt, hogy mondták 15:05-re vagyok kiírva, rendesen egyetemen lennék hétfőn 2-ig, szóval 14:44-re Érden tudtam volna lenni, de mondtam hogy ha előbb végeznének akkor szóljanak (tel, SMS), utsó óráról eljövök, 13:15-re ott tudok lenni. Két órával előbb. Mondták jó, jó, az már tuti elég. 11 órakor jön egy SMS, hogy telefonáljak oda, megvan mikor is lesz pontosan a vizsga. 11:45-ig gyakorlatom volt, nem telefonálhattam, amint kijöttem hívom az oktatót, hogy ''na mikorra menjek'', mire mondja hogy a kedves vizsgabiztos nem hajlandó megvárni a kiírt időt, szóval délre kéne ott lenni. Mondom ''B*meg a #!+*ˇ&@'' (magamban), telefonban meg hogy ''az nem lesz jó, addigra képtelenség odaérni. De 12:38-ra ott tudok lenni ha futok és elérem a vonatot. Mondta jó, próbáljam meg. A 6-os villamosig jutottam csak el, amikor hív hogy ''sajna, a vizsgabiztos elhúzott, ez van''.
Bruce rulz!
Aktív témák
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest