Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nincs autónk és nem olyan egyszerű megmozdítani... Klasszikusan az az eset, akinek ha feküdnie kéne, akkor fel akar kelni, ha fel kéne kelnie, nem hajlandó kimászni az ágyból... Nem tudom, hogy bírná egyébként a hasmenésével az autót. De levinni se nagyon tudnánk a másodikról...
Várjuk a mentőket, ezt tudjuk most tenni.
BE: köszönöm.
-
Racecam
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
ngabor2
nagyúr
hú, Láng Attila D. író úr hogy tiltakozott a HIX TIPPen, amikor a tolókocsit kerekesszéknek nevezték. erre a thread-re még emlékszem, mint érintett, elég sokat harcolt az ilyen kiírások ellen.
ő a HIX twollah-ja, a szó jó értelmében. kár, hogy nem bírom követni már azt a levlistát... pedig régen nagyon jó dolog volt. mára átjöttem inkább a ph-ra. a digest-es listák kora a vége fele jár.
-
Lortech
addikt
Pár gépre felraktam már, két klikkel felmegy az abev (ez), aztán rányomva a nyomtatvány exe-re be is rakja egyből. De van egy abevudapte nevű program is, azzal is lehet nyomtatványt töltögetni. Sőt a nyomtatvány exe egy csomag, kicsomagolható és a \bev könyvtárba kell berakni.
Na go home!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
I_Am
veterán
Ne csak álláskeresőzz. Az a kényelmes munkanélkülieknek való.
Ha igazán el akarsz helyezkedni, akkor mutasd meg a számodra szimpatikus munkaadóknak, hogy tényleg dolgozni akarsz és szakmailag fejlődni. Nem kell ahoz állást kínálniuk, hogy felvegyenek. CV alap az mehet akárhova, DE!
Nézz olyan cégeket, ahova szívesen mennél dolgozni. Derítsd ki, hogy ki a munkaügyis, HR-es. Lehetőleg név szerint. Ez egy telefonnal, vagy kis net-böngészéssel megoldható. Írj személyre szabott kísérőlevelet és add le. Ne foglalkozz azzal, hogy jelenleg nincs felvétel. Lehet ha elolvassák a kísérőleveled akkor már lesz. Add le több helyre is, lehetőleg személyesen. Jó benyomást fog kelteni a HR-esben, hogy látja nem csak karbatett kézzel ülsz otthon és vársz, hanem igenis dolgozni akarsz és pont náluk. Tehát ha legközelebb lesz felvétel az elsők között leszel a listában már úgy, hogy nem is kellett jelentkezned.
Simán az utcáról bemész, megkérdezed, leadod a papírokat és megköszönöd a jövőbeni lehetőséget, ha lesz.
-
bolondember
MODERÁTOR
Sajnos az álláspiac az ilyen - a leglosszabb, h ha elküldöd x helyle a jelentkezésed, akkol x/10 helylől HA válaszolnak...

Mindenekelött FEJVADÁSZ honlapokla legelj be (kelly selvices, landstad, ablemen (ők szcik)), aztán...

@Bubu: én mál csak ilyen dulva kulva vagyok...

@NoLF: na ja...

-
-
Pacák
senior tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
nagyon gonosz vagy te is... viszont lassan tényleg megyek mert hajnali 4-kor aludtam el, 10-kor keltem najó háromnegyed 10-kor, neem fél 10. Szal igen fél tíz. Ma aludni akarok sokáig, ma úgyteszek majd mint aki hevesen tanul, aztán ha jó idő lesz elmegyek fotózni
Hogy tbs-től megint tanulhassak
Nah... a noti lassan lemerül, én álmos is vagyok, ha eltűnök akkor alszom
Winner: én nem minden linkkel törődöm
-
Bubu79
addikt
Csak hogy könnyebben elképzelhessem, amint éppen az éjszaka közepén ad szerenádot - a szomszédság örömére...
A bendzso talán biztonságosabb, mert ha megkínálják egy laza vödör vízzel a jóakaró műkedvelők, akkor nem cikázik rögtön át a fején mintegy villámcsapásszerűen a mű teljes kottája

-
bolondember
MODERÁTOR
á, azért arra vigyázok ám, hisz a "sör, a bor a pálinka, csússzon le, a torkunkba"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze a regenerálódásra így is szükség van és lássuk be, nem vagyok már fiatal, úgyhogy az ilyen kunsztokat legfeljebb kétnaponta tudom vállalni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)