Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
köszi, nyilván sokat nem gondolkodtam, csak mentem. utána néztem csak, hogy két akkora kerítést átugrottam közben, amit alapállapotban nem biztos, hogy megpróbáltam volna, de nem is emlékeztem rá, hogy ott vannak, amikor elidnult bennem az adrenalin.
egy hangos üvöltést hallottam csak, és egy ideig csak néztem hogy mit fekszik az ember a földön, mert az üvöltés leginkább egy kutyavonyításhoz hasonlított - első ránézésre azt hittem, hogy egy részeg hajléktalan leesett a padról, és ráesett a kislány kutyájára, és az vonyít... aztán az ember elkezdett remegni, na akkor elindultak a rugóim.
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest