- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
En a ceges iphone 7-et csak hotspotnak meg neha kameranak hasznalom, egyebkent gyulolom hasznalni barmire. Ez nem mikrolaggol hanem rendesen lassu mint az also-kozep kategorias kinai eldobhatos telefonom. Pedig nincs rajta semmi. Billentyuzete, szerkesztes gagyi, ahogy kurzorral lepkedni probalok, kiidegel, kezelofelulete gagyi, scrollozas gagyi, allandoan elakad, mert masik iranyba akar scrollozni. Safari otvaros hulladek a zoomolasaval. Az egesz a sajat bloatware zart, kotott okosziszemajaval. Testreszabhatosaga nulla, mert az bonyolukt. Arra nem kepes, hogy egy wifi jelszot megosszon. Mondtam mar, hogy nem szeretem a iphone-t? Akkor kotottem vele szoros baratsagot, mikor fejlesztenem kellett ra es napi 20-szor kellett force restartolni, mert szetfagyott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja amugy itt tok jo 27 fok van este hatkor a Jon-tenger partjan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)