Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
En a ceges iphone 7-et csak hotspotnak meg neha kameranak hasznalom, egyebkent gyulolom hasznalni barmire. Ez nem mikrolaggol hanem rendesen lassu mint az also-kozep kategorias kinai eldobhatos telefonom. Pedig nincs rajta semmi. Billentyuzete, szerkesztes gagyi, ahogy kurzorral lepkedni probalok, kiidegel, kezelofelulete gagyi, scrollozas gagyi, allandoan elakad, mert masik iranyba akar scrollozni. Safari otvaros hulladek a zoomolasaval. Az egesz a sajat bloatware zart, kotott okosziszemajaval. Testreszabhatosaga nulla, mert az bonyolukt. Arra nem kepes, hogy egy wifi jelszot megosszon. Mondtam mar, hogy nem szeretem a iphone-t? Akkor kotottem vele szoros baratsagot, mikor fejlesztenem kellett ra es napi 20-szor kellett force restartolni, mert szetfagyott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja amugy itt tok jo 27 fok van este hatkor a Jon-tenger partjan.

Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)