Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
En a ceges iphone 7-et csak hotspotnak meg neha kameranak hasznalom, egyebkent gyulolom hasznalni barmire. Ez nem mikrolaggol hanem rendesen lassu mint az also-kozep kategorias kinai eldobhatos telefonom. Pedig nincs rajta semmi. Billentyuzete, szerkesztes gagyi, ahogy kurzorral lepkedni probalok, kiidegel, kezelofelulete gagyi, scrollozas gagyi, allandoan elakad, mert masik iranyba akar scrollozni. Safari otvaros hulladek a zoomolasaval. Az egesz a sajat bloatware zart, kotott okosziszemajaval. Testreszabhatosaga nulla, mert az bonyolukt. Arra nem kepes, hogy egy wifi jelszot megosszon. Mondtam mar, hogy nem szeretem a iphone-t? Akkor kotottem vele szoros baratsagot, mikor fejlesztenem kellett ra es napi 20-szor kellett force restartolni, mert szetfagyott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja amugy itt tok jo 27 fok van este hatkor a Jon-tenger partjan.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)