Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Cicero
üzenetére
Kiszámoltad már, hogy 10 km-en mennyit nyersz időben 80 helyett 100-as átlaggal? Olyanokba bele se menjünk, hogy mibe kerül ez fogyasztásban, kopásokban, élettartamokban, igénybevételben (no meg stresszben, főleg) a másik oldalon. Én is csak azért nem szeretem az ilyet, mert megtöri a saját ritmusomat, amit autóznék, fölösleges lassításokra-gyorsításokra kényszerít, meg mert ki-be kell kapcsolgatnom miatta a tempomatot. Ugyanez létezik amúgy autópályán is, amikor stabil, tempomatos sebességgel utolérem a delikvenst, kis gyorsítással megelőzöm, hogy tudjak menni a saját tempómban tovább, és vagy már előzés közben eszébe jut, hogy ő is gyorsabban menne, vagy 1 percen belül visszaelőz, aztán megint elbambul, és kezdődik minden elölről. És se kanyar, se domb sehol, és még alulmotorizálva sincs...
Mindezzel együtt értem én, hogy teli van az út hülyékkel, és mivel te nem veszed a lapot, meg amúgy is én vagyok a topik tahója, hadd mondjam ki, amire a többiek is célozgatnak, miszerint te sem teszed azt egy nyugodtabb, együttműködőbb, stresszmentesebb hellyé, szóval az általános benyomás alapján a közlekedés azon résztvevői közé tartozhatsz, akit én is inkább hagyok, hadd menjen, csak ne mögöttem agresszívóskodjon. Ne érts félte, én is voltam fiatal, és bohó (hajjaj), de már elmúlt. Majd te is felnősz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest