Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más életmód, más hatások. Van aki magának gyűjtögeti az ennivalót, és szinte észrevétlenül beleolvad a környezetébe, van aki meg csak szaporodik és feleszi az egyesek által csak úgy elészórt segélyt aztán meg tőle hangos és vele van tele az utca..
Budapestet példának hoztam, ott fordultam meg gyakrabban ahol a jelenséggel találkoztam akkoriban, amikor itt még nem volt jellemző. Annyira nem volt más mint a balkáni, hogy amikor néha 1-1 tenyésztett galamb leszállt az erkélyen megpihenni, gyűrűtől függetlenül is messziről látni lehetett, hogy nem helyi. Most meg szó szerint egyetlen darab balkánit nem látok, csak ezeket a tömeges sötéteket. Amazoknak amúgy kiszórhattak bármit az utcára, mind a verebek ették fel. Ezek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- DJI mini 3 drón display unit
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest