Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
JHP Seiko (J.H.P Time Bt.) szervízzel volt egy olyan köröm hogy Seiko Monster (SKX779), garanciális lünetta rugó csere. Persze beküldtem, egy hét múlva telefonálok, hogy ott van-e a termék. Semmi, még nem érkezett be. Később ugyan ez, pillanat, megnézi, hallom hogy zörögnek a borítékok, de valami írdatlan mennyiségű bubis borítékot válogathatott át (kb. 17-20 perc), és persze meglett az órácskám is. Érdekes hogy előtte direkt e-mailban és telefonon is egyeztettem hogy mi és kitől fog érkezni, milyen javításra. Munkájuk amúgy tökéletes, szerencsére karcot/sérülést nem ejtettek, mert arra allergiás vagyok.
ui.: Kifutó szériás, még 7s26-os szerkezetű diver órákért is borzasztó árakat kérnek. Ebből külföld lesz.
#47750 Winner_hun: Anno Nokia E52-höz rendeltem gyári autós tartót, szerencsére teljesen széthúzva, tok nélkül, belefér a 4,5"-ös Jiayu G3T-m, szóval jó pár évre ezt is letudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest