Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Tovabbra sem kaptam valaszt a kerdesemre, linket meg meg veletlenul sem, de sebaj. Azt sem igazan ertem, hogy miert visszatero motivum tobb kartarstol az "unalmas/nem ertem a ragodast" tipusu megjegyzes. Ha ez igy van, tessek letenni a lantot, ugyanis akarmilyen nehez is elviselni, mindig lesznek itt emberek sajat gondolatokkal, neadjisten ervekkel, ellenervekkel. Egyebkent csak beszelgettunk, elvoltunk magunkban, siman lehetett volna ignoralni mint az ontopic erthetetlen athelyezesekor, a kutya se kerte, hogy hulyeseggel traktaljatok minket...
Daa-raa, a te kommented meg egyenesen imadnivalo. Az ex-vezeretek mar ugy 2008 magassagaban megmondta a megbeszelos topikotokban, hogy ne irkaljatok osszevissza, mer' ezek kikezdik b@zdmeg. Olyan gyonyoruen astad ala a fomajszter es a kollega hozzaszolasat, hogy ezt tanitani kene.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest