Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Illetve még egy (az előző post lenne a fontosabb amúgy): kis közepes APC(Schneider Electric) line-interactive UPS-nek mi a jó üzem ha hosszú távra szeretném megőrizni fittségét? Első 14-16 órás üresen feltöltés óta hálózaton van, rajta egy pc, meg asztali óra, lámpa, miegymás. Azóta nem húztam ki konnektorból, és tudomásom szerint áramszünet se volt. Néha, úgy havonta lefuttat magán egy tesztet, ha olyankor megy a gép, akkor kiírja, hogy teszt sikeres, de amúgy semmi, végig hálózaton lóg.
Jól van ez így neki? Ezt szereti egyébként? Gondoltam egyszer letesztelem, hogy mi történik ha kihúzom, de csak a kíváncsiság miatt nem akartam ezzel basztatni az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest