Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való