- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem egységesek mindig a modok, de elfogadják a másik döntését, mégha nem is miden esetben értenek egyet vele.
Ezt már észrevettem.Bár néha nemcsak a "főnöknek" hanem a usereknek is kéne lehetőséget adni, hogy megmondhassák, ki az akit ők nem találnak korrektnek, megfelelőnek, moderátori pozicióra alkalmasnak. Esetleg tevékenységüket (vagy pont nem tevékenységüket) is felül lehetne vizsgálni.
Pl. havi moderálási limit.Én pl. hiába szeretem Márkot és Batmant is, tényleg nagyon, de visszavenném tőlük a mod címet.
Tudom inygen végzik a dolgukat, de mitn Parci írta, a modoknak kötelességeik is vannak. Egyrészt az , amit ő írt, másrészt pl. az , hogy megfelelő emnnyiségben és minőségben moderáljanak. No náluk a mennyiség az utóbbi időben igen kevés.no midnegy én is leírtam már párszor, de "fentről" mindig leszóltak, vagy - még rosszabb esetben- szemlyük elleni támadásnak vették

Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest