Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
ja. az álláshirdetések mindig tele vannak a "frissen végzett filozófia-ókortörténet szakos diplomásokat keresünk" típusú hirdetéssel. mindenki csak a papírra hajt, hogy mondhassa: nekem van diplomám, nekem 2 van, nekem 5, nekem 28... csak lehet, hogy tizedannyit se ér a munkaerőpiacon, mint egy szakmunkás, aki 2 évig volt segéd a mester mellett, utána 5 évig a mesterrel egy szinten dolgozott, most meg neki vannak segédei...
nem a papír számít, hanem a hsználható (!) tudás. ja, én is teljesen reál beállítottságú vagyok.
Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 16e / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest