Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Integra
titán
nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...
és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest