- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
szar ügy

amit kaptál zip file-t, kicsomagoltál belőle valamit, annak a programnak nézd meg a nevét, azt keresd meg feladatkezelőben és lődd le, majd arra file-ra keress rá a keresőben, amit talál azt írtsd ki, majd újraindítás, vírus és spyware ellenőrzés, registry pucolás, ha ez megvolt restart és ha mázlid van akkor ki van írtva. Ha nem, akkor további (lehet, hogy manuális) írtásra is szükség lesz. Lehet, hogy az windowsból nem nem fog sikerülni (én nem tudtam kiírtani, amikor pár hete kaptam egy ilyet, csak valami speciális buherált cd-ről futó xp izével tudtam a vírusos file-t törölni) akkor jöhet a móka
+ hibából tanul, kétes eredetű hülyeségekre nem kattint. Amúgy az ilyet könnyen ki lehet szűrni, hogy vírus vagy sem, ha kaptál egy ilyen üzenetet nézed, hogy 5-10 mp múlva a partner kijelentkezik. Ma 2x bejött
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest