Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem látszott demagógnak az ex-politikus.
Összeesküvés-elmélet eszembe sem jutott Moore filmjét nézve. -
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem akartam vele semmit, csak valahogy megragadták a figyelmemet az idős ember szavai. Gondoltam, leírom őket.
Ne általánosítsunk, az élet, mint létezési alap személytelen folyamat. Az élet bajosan lesz velem igazságtalan.
Ami valódi dolog lehet, hogy jó sokszor fogok pofára esni. De ezzel semmi gond nincs. Jelentéktelen. -
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról. -
- xné vagyok.
- Farkas Zoltán, hibabejelentés.
- Varga Zoltán? Nem értem.
- Farkas Zoltán.
- Varga?
- Nem, Farkas.
- Lebetűzné?
- F, mint Farkas, A, mint arkas.
- F, farkas?
- Igen.
- Nem értem. Van ilyen név?
Én most már sírva röhögök... -

- Tudja, a mobilszámát? Tudja?
- Nem. A vejem telefonjáról beszélek.

Szerk.: - Kiment a közvilágítás az utcában.
- Melyik város?
- Nyíregyháza.
- Felírom a hibát. De házakban is kiment az áram. Előbb odamennek ki a kollégák.
- Ne, mondja. Nincs áram a házakban.
- Bizony. Egész utcasoron kiment az áram.
- Ilyen szörnyűség történt.
- Igen.
[Szerkesztve] -
-
Izé, első körben a zömét szeretném lepasszolni, vagyis 1000db 2 forintost, és 640db 5 forintost.
Gondosan átszámoltam és 100 forintonként becsomagoltam őket...
kicsit állat vagyok, tudom...
Szerk: A család körberöhögött, mikor ''kivonszoltam'' a zacskót a konyhamérleghez...
[Szerkesztve] -
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ööö, és ha azt mondanám, hogy eme összeget, szeretném befizetni a bankszámlámra??

Nem mutatnának ajtót?? De nem is mutathatnak ajtót, mert tudtommal az aprópénz is érvényes, törvényes magyar valuta. Na. Ugye. -
Ha az embernek van egy nagy zacskónyi aprópénze, 1, 2, 5 forintosok. Hol tudja őket beváltani? Bankban nem néznének hülyének, ha ezzel a 8 kilónyi (lemértem) erős valutával bemennék?
-
-
Oké, valaki mondja meg, hogy a Motorola készülékei, az alsó kategóriások is, hívás alatt mutatják a hívás idejét, mint ahogy teszik a Sony Ericsson modelljei? De nem teszi a régi Nokiám...
Aktív témák
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ejnye, a smucig banda.