- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ezt a területet nem igazán ismerem, de már csak egy jó hangsugárzó (drive unit) ára miatt sem fogja tudni igazán olcsón megúszni. Én úgy vagyok vele, hogy nem mernék rengeteg időt, energiát és pénzt beleölni egy olyan projectbe, amelynek nagyon is kérdéses a végkimenetele. Nehezen tudom elképzelni, hogy néhány ''csináld magad'' útmutató alapján amatőrként reprodukálni tudnám rengeteg hozzáértő sok éves munkájával kifejlesztett termékét, de legalábbis igen kockázatos vállalkozásnak tartanám belevágni. Persze ha valaki tényleg nagyon ért hozzá, vagy ez a hobbija, és élvezi az építést önmagáért is, az más. Viszont nagyon kétlem, hogy a tanulópénzt is beleszámítva olcsóbban fog kijönni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest