Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Starjánban most jön meg a második vihar, úgy fél4 tájékán már elkezdődött egy, de aztán két órán keresztül szakadt, volt itt jég is, meg minden. Aztán félórája elcsitult, most meg megint olyan fekete lett az ég, hogy villanyt kellett gyújtani. A környező utcákból a vihar 10. perce után 10 centis patak folyt lefelé, a legmélyebb részeknél össze ís gyűlt, de aztán onnan is lefolyt már lassan. Most megint elkezdett csepegni. De a legfurább, hogy az előbbinél is, meg most is aránylag kevés villámlás volt, de egyet olyat bevert, hogy a dörgéstől 3-4 centit kilengett az ablak, a tüdőm mintha lövést kapott volna, a fülem meg egy pillanatra megsüketült. Asszem valami alattomos infrahangok lehettek, meg az is furcsa volt, hogy a villanás után 2 sec eltelt, akkor csattant egy rövidet, majd újabb egy sec után 10 másodpercig tartó dübörgés volt....most megint. Láttam már pár villámot, és hallottam dörgéseket, de ez a három eddig számomra szokatlan.
    Pataki Zita most mondja hogy ez lesz jövőhéten is.

Amúgy nem tudja valaki hogy hol lehet Starjánhoz közel Corsair Flash Voyager GT 2GB -ot kapni? Kéne nekem kettő belőle, de ebben a városban halálos a hardverkínálat. Tudom, gugli, de mondom hátha valaki rávágja keresgélés nélkül is.

Na de most F1 ...

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés