- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem is lenne baj, csak az előző munkahelyemen is ez volt. Ott is a rossz beszerzés-logisztika-gyártás kommunikációs folyamat volt rossz, és az ebből eredő elkerülhetetlen hibák takarítgatása volt a dolgom. Nekem kellett volna másokat basztatni, akiket nem volt szabad basztatni, engem meg basztattak, hogy miért nem látszik az eredmény. Aztán látszott, egy darabig, akkor gyorsan változtattak, és megint szar lett.
Hát nekem kellett kezelni a hiánylistát, ha hiányzó tételek voltak, akkor megfelelő beszerzőtől kellett kérnem hogy rendeljen. A gyáraknak a hiány miatt veszteséges volt a gyártás, mert átmenetileg raktározni kellett a félkész árut. De kamiont csak hetente küldtek, tehát csak hetetne lehetett pótolni a hiányzó dolgokat. Aztán mikor nagyjából lecsökkent a lista, és már egész faszán ment minden, akkor kitalálták, hogy fölösleges hetente küldeni a szállítmányt, elég kéthetente is. Na mondanom se kell, hogy ha páratlan hét csütörtökön jelentkezett a hiány, akkor következő páratlan hét keddig b.szhattuk a pótlást. De még ez se lett volna gond, de nem mindig lehetett tudni, hogy mikor mennyi lesz a túltermelt mennyiség, amihez az eredetileg beküldött kellékanyag nem elég. És én már csak akkor tudtam meg hogy túltermelés volt adott rendelésen, mikor már a telephely jelezte nekem, hogy nem lesz elég kellékanyag, pedig a gyár ott volt mellettünk a raktárnál.
Tehát hogy érthető legyen: Ruhagyár angliai központtal(HQ, beszerzés, értékesítés), logisztikai raktár és szabászüzem Pesten, varrodák az ország különféle pontjain.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest