Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem is lenne baj, csak az előző munkahelyemen is ez volt. Ott is a rossz beszerzés-logisztika-gyártás kommunikációs folyamat volt rossz, és az ebből eredő elkerülhetetlen hibák takarítgatása volt a dolgom. Nekem kellett volna másokat basztatni, akiket nem volt szabad basztatni, engem meg basztattak, hogy miért nem látszik az eredmény. Aztán látszott, egy darabig, akkor gyorsan változtattak, és megint szar lett.
Hát nekem kellett kezelni a hiánylistát, ha hiányzó tételek voltak, akkor megfelelő beszerzőtől kellett kérnem hogy rendeljen. A gyáraknak a hiány miatt veszteséges volt a gyártás, mert átmenetileg raktározni kellett a félkész árut. De kamiont csak hetente küldtek, tehát csak hetetne lehetett pótolni a hiányzó dolgokat. Aztán mikor nagyjából lecsökkent a lista, és már egész faszán ment minden, akkor kitalálták, hogy fölösleges hetente küldeni a szállítmányt, elég kéthetente is. Na mondanom se kell, hogy ha páratlan hét csütörtökön jelentkezett a hiány, akkor következő páratlan hét keddig b.szhattuk a pótlást. De még ez se lett volna gond, de nem mindig lehetett tudni, hogy mikor mennyi lesz a túltermelt mennyiség, amihez az eredetileg beküldött kellékanyag nem elég. És én már csak akkor tudtam meg hogy túltermelés volt adott rendelésen, mikor már a telephely jelezte nekem, hogy nem lesz elég kellékanyag, pedig a gyár ott volt mellettünk a raktárnál.
Tehát hogy érthető legyen: Ruhagyár angliai központtal(HQ, beszerzés, értékesítés), logisztikai raktár és szabászüzem Pesten, varrodák az ország különféle pontjain.
Aktív témák
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest