Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem a betanulás másfél óra volt. 4 segítőt fogyasztottam el, mert már nem bírták ideggel. Ezúton is gratula az Andrássy úton lévő szalonnak.
Aztán hordtam pár évig, és előbb lecsökkent félórára, majd 10 percre egy-egy szem felrakása. Végül, mikor pl rohantam táncpróbákra, akkor volt hogy 1 perc alatt ''behagyítottam'' mind a két szemembe, még azzal együtt is hogy az egyiket először néha fordítva raktam be. A kivétel meg csak elsőre furcsa. Meg másodikra-harmadikra. Aztán teljesen rutin lesz. Néha mikor 15-16 óra után kikerült a szememből a max 12 órára ajánlott lágy lencse, akkora megkönnyebbülés volt, úgyhogy kifejezett élmény volt turkászni a szememben. Amúgy meg így magában én se szívesen fogdosom a saját szemem(másét se), de ha a lencsével matatok, akkor semmi gond. Berakásnál ugyanis nem érsz a szemedhez, kivételnél meg ha jól csinálod szintén, de max az amúgyis jól benedvesített ujjad hegye ér oda a szemed sarkánál egy picit, míg ki nem csippented. Fájni egyáltalán nem fáj, akkor meg mitől kell fosni??
Egyébként vízbe kifejezetten nem ajánlott, úszáshoz meg pláne. Nem viseli el ugyanis az anyaga a sima vizet. Én kipróbáltam egyszer egy régi elhasznált lencsével, és mikor rácseppentettem egy kis vizet, úgy összeráncosodott mint egy mazsola. Arról nem is beszélve hogy a víz ki is moshatja, arra meg lehet keresztet vetni. Talán a kemény még csakcsak, de én azt se vinném szivesen vízközelbe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest