Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Jóvanna,
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy semmi okosabb nem jutott eszembe, minthogy végig kéne futtatni egy pár irtót, hogy mit mondanak a gép egészségéről, aztán annak megfelelően továbbmenni. Pl átmenetileg felraknám a NOD32-t, lefuttatnám teljes kereséssel, aztán ilyen antispyware-féleségeket mint Spybot S&D, Spyware Terminator, vagy online keresőkből jó lehet esetleg a Panda ActiveScan, vagy a TrendMicro HouseCall. (Ha linkek kellenek szólj, mert azt úgyis holnap adok már
Márminthogy ma)
Tűzfalat helyedben újrakonfigurálnám, először is letiltanék mindent vele, vagyis ha olyan lehetőség van kitörölném a fehérlistáját, aztán újra elkezdeném betanítani. De mindenekelőtt az msn-t visszacserélném, és lekaparnám a Google Toolbart. Megint megnéztem a hibaüzit, és azt mondja, hogy nem tudta elküldeni a mailedet! ami arra utal, hogy valami megpróbál maileket küldözgetni a nevedben, általában valami trójai, vagy efféle nemkívánatos nyavalyatörés.
Eh, jó lenne idén Horvátban is liftezni egyet, nehogy úgy járjak, mint a viccben, hogy karácsony gyakrabban van..
Szóval az élet egy szaros szendvics, és minden nap egy újabb harapás. És most még kifejezetten optimista időmet élem
mod: Ja, az összetirincsol, és a szét-/összezsíbol szavak közkeletűek, vagy vehetem tájnyelvinek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4144,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)