Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #4210 üzenetére

Jóvanna, :) csak most kicsit bekattantam, részben a melóhelyzet miatt, részben meg amiatt hogy ráálltam a mérlegre, és elszörnyűlködtem. Úgyhogy nekiálltam kitervelni hogy miként szabadulhatnék meg pár fölösleges kilótól, és elkezdtem mozogni kicsit. Éjfél múlt hogy géphez ültem, átfutottam a maileket, msn-re fel se néztem még, ide is csak bekukkantottam, Annácskát meg csak rutinból eleenőriztem, és úgy elcsodálkoztam hogy működik, hogy ijedtemben belinkeltem ;]

Amúgy semmi okosabb nem jutott eszembe, minthogy végig kéne futtatni egy pár irtót, hogy mit mondanak a gép egészségéről, aztán annak megfelelően továbbmenni. Pl átmenetileg felraknám a NOD32-t, lefuttatnám teljes kereséssel, aztán ilyen antispyware-féleségeket mint Spybot S&D, Spyware Terminator, vagy online keresőkből jó lehet esetleg a Panda ActiveScan, vagy a TrendMicro HouseCall. (Ha linkek kellenek szólj, mert azt úgyis holnap adok már :) Márminthogy ma)
    Tűzfalat helyedben újrakonfigurálnám, először is letiltanék mindent vele, vagyis ha olyan lehetőség van kitörölném a fehérlistáját, aztán újra elkezdeném betanítani. De mindenekelőtt az msn-t visszacserélném, és lekaparnám a Google Toolbart. Megint megnéztem a hibaüzit, és azt mondja, hogy nem tudta elküldeni a mailedet! ami arra utal, hogy valami megpróbál maileket küldözgetni a nevedben, általában valami trójai, vagy efféle nemkívánatos nyavalyatörés.

Eh, jó lenne idén Horvátban is liftezni egyet, nehogy úgy járjak, mint a viccben, hogy karácsony gyakrabban van.. :D

Szóval az élet egy szaros szendvics, és minden nap egy újabb harapás. És most még kifejezetten optimista időmet élem :D

mod: Ja, az összetirincsol, és a szét-/összezsíbol szavak közkeletűek, vagy vehetem tájnyelvinek? :U

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés