Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Vagy mehet az orrod felé is.

issza meg má' ennyi az idő
Én viszont már itt se vagyok. reggel fél8-kor kelek.
Doctor House-nak Szakácsi volt a magyar hangja. Kulka pedig nem jó magyar hangja. Próbáltam tolerálni, de a sztori teljesen háttérbe került, mert csak ara tudtam figyelni, hogy mennyivel kevésbé illik hozzá. Sokkal ércesebb hang kell, Kulkának pedig pont hogy túl lágy. Szerintem választhattak volna jobban is utódot. Pl akár Reviczky is sokkal jobb lett volna. De olyan tökéletesen illő mint Szakácsi sose lehet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én viszont már itt se vagyok. reggel fél8-kor kelek.