Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha már itten bugolunk: valakinek nincs ötlete: [link]? 1280x800-ban használom, és az agyamra megy.

Ja, panaszkodtam korábban a kedvencek meg nem jelenéséről is. IE7 alól továbbra sem látszanak, Opera alatt néha eltűnnek, olyankor ha elmentem az aktuális témát a kedvencek közé, akkor megjelennek - akkor is, ha ez már amúgy ott volt... Végigpróbáltam a 9.1, 9.2, 9.21-et, ráadásul IE alatt is problémás, tehát tutira valamit a Vista kavar be.
Egész eddig problémamentesen használtam, de most közel állok az XP visszapakolásához, főleg a felbontás-probléma miatt. Tisztára hányingerem van ezektől az elmosott, szar betűktől, hogy képesek emberek TFT-t nem natív felbontásban használni. Komolyan szemnyugtató átülni a noti elé...
p
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- xBox One x 1Tb lemezes
- Arany János - Kapcsos könyv
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest