Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A pöcsöm televan az összes kurva számítógéppel. Win XP telepítés után nézem, hogy az IDE HDD-m a C:\ meghajtó, pedig a rendszert rendesen feltette a D:\ meghajtóra. Eddig nem így volt, de ez a vinyó nem volt rajta az előző XP telepítésnél, kikapcs, lehúztam, reinstall. Telepítés közben már gyanús volt, hogy reklamál az egybepartícionált 250-es Seagate SATA HDD-re, hogy nincs rajta partíció. Mondom hülyegyerek, majd megtalálod, lehúztam azt is, és feltettem az XP-t enélkül a másik ugyanilyen Seagate egy 50GB-os partíciójára. Win XP felment, gép kikapcs, vinyók visszadug. Namostakkor, a következő geciséget találta ki ez a trágyadomb: IDE HDD F meghajtó lett, de továbbra is rendszernek látja, nem enged meghajtóbetűjelet változtatni. Doksik vanak rajta, meg biztonsági mentések, általában W:\ szokott lenni, hogy ne legyen útban. Másik gond, hogy nem látja az egybepartícionált SATA Seagate-et, a lemezkezelő azt mondja, hogy idegen lemez. USB-s racken keresztül is ugyanez van. Utánaolvastam, a mocskos dinamikus kötet valszeg elszállt, és nem valószínű az sem, hogy az adatok menthetők.
AAARRRGGGHHH!!!
Mennyire utálom ezt a sok szart!!! Ráadásul buktam vagy 140GB-nyi sorozatot, köztük a BSG összest és a Farscape összest, valamint a Jóbarátok és Joey TVrip összest is... Mondjuk a filmeket le sem tojom, amik rajta voltam, azok nem érdekesek.
AAARRRGGGHHH!!!
Köszönöm, leülök magamtól...
p
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- Eladó Lenovo Legion Y530 magyar vil.bill.
- 512GB M.2 NVMe SSD-k nagy tételben eladók.
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest