Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Mini PC
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest