Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ohh emberek. Voltam kisedzőtáborba ahol fullra kihajtottam magam de mégse tudtam az egészet végig csinálni mert lebetegedtem közbe.
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.

Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Edzőm beküldött az ágyamba ( vácszentlászlón volt a kisedzőtábor ) és mondta h pihenjek. Másnap bemegyek edzésre de megint elkezdtem vacogni mint az állat. Megint kiküldtek edzésről. A lázam fel le ugrált. Fél 2 -re hazértem ( ez tegnap volt ) és egyből be is bújtam az ágyba. A lázam már csak 39 fokról 38 fokra csökkent a lázcsillapító segítségével de így is nagyon rossz volt. Ma elmentünk orvoshoz de ott is vártunk 1 jó másfél órát mire sikerült bejutnunk a dokihoz. Szerencsére a doktor úr kiskorom óta ismer. Köhögni nem mertem mert attól annyira fáj a torkom h ihajj.... Szomjas voltam de ha ittam rosszul lettem. A lényeg a lényeg h ma doki kiírt egész hétre. Kicsit ideülök a gép elé mert már tökre unom az egésznapos fekvést és a tévézést erre látom h se MSN se semmi... sőt még a config is megváltozott. Amint t|-|om hazaér azonnal kiherélem. Úgy volt h ez a gép az enyém végleg erre teljesen beletúr és már a tököm kivan. Újra rakta a windowst pedig semmi baja nem volt. csak jöjjön haza és kicsinálom. pedig beteg vok.