- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
4400 - 4301
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tbs
addikt
Zombi Télapó ja, délutáni. Poénok viszont nagyon ülnek benne. Legalábbis nekem nagyon. Darazsak gyertyában (viaszpöcs) masszívabb darab azmárigaz...
No, azért örülök, hogy pár kellemes óra azért lett belőle. 
-
ngabor2
nagyúr
-
Csapi007
veterán
-
bnss
veterán
-
burgatshow
veterán
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
-
ngabor2
nagyúr
szóda??? nem rontom tán el mindenféle vízzel... nálam a liter tej mellé liter sör megy bele. a malomvölgyben senki se mondta, hogy rossz, és elég hamar elfogyott.
-
Csapi007
veterán
-
tbs
addikt
-
troland26
őstag
-
tbs
addikt
-
Csapi007
veterán
-
troland26
őstag
-
bnss
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
de számold hozzá, hogy szabadtéren lesz az elfogyasztása. ott nehezebb pl. egy eperpudingot összehozni hirtelen, mint nutellával megkenni. ráadásul előző nap meg lesz sütve a palacsinta.
-
tbs
addikt
-
Csapi007
veterán
traditional breakfast
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tbs: OMG.
Egyszer szóda helyett Margit... kristályvizet öntöttünk bele mert nem volt patron és úgy rosszabb volt, de ezt majd kipróbáljuk. És milyen ízűt?
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Palacsinta: egyszer próbáld ki hogy szóda helyett fantát töltesz a tésztába. Nagyon király..! Kólával is megy, csak nagyon gáz színe lesz...

-
troland26
őstag
-
tbs
addikt
-
Csapi007
veterán
Semmi különös?

Nekönk van egy Palacsinták c. könyvünk amibe van vagy 150 féle töltelék, édes-sós mindenféle és ha sütünk palát mindoig csinálünk egyfélét.
NoLF: Csak nem szakács vagy?
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
-
NoLF
veterán
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
tbs
addikt
Valaki mondja meg a netes ip címét. Ki akarok próbálni valamit...
Privátba is jöhet!.
Tényleg csak 1 apróság lenne.
192.168.34.12
-
Csapi007
veterán
Sthal, na nehogy már.
Az minden csak nem ''szakács''. Ahogy az csinálja, még Fábry is jobban tolná.
NoLF: Azért szerintem tud főzni, nem kicsit.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
-
NoLF
veterán
csak főzni nem tud... ultragazdag család sarja, vmivel sztárolni kellett a kicsit, hát alátettek egy csapat jó szakácsot aztán ismert személyiséget vakartak a buznyákból.
-
troland26
őstag
Nem tudom, nekem bejott a stilusa. Baratsagos, laza, mosolygos. Es tenyleg olyan konnyen meg lehet csinalni a kajait, ahogy o mutogatja. Persze kell kis gyakorlat hozza

Es tenyleg finomak, inkabb ez a lenyeg.
Nem azt kell nezni, mennyire jok az angol szakacsok, vagy mennyire nem, itt is van sok ugyifogyi es sok jo, akinek vannak otletei, es ki mer probalni dolgokat.
Meg ugye nem mindegy, kinek a szajize szerint jo, vagy nem jo az adott szakacs
Hát tudod ízlések és ....., de amikor meglátom, hogy minden kis szir-szart elkezd a tízkilós kőmozsárba összetörni, hát elfog a nevetés , nekem a Sthal Judit főzőcskéje tetszik én őt látom olyannak, mint te Jamie-t

-
ngabor2
nagyúr
-
Csapi007
veterán
Nem tudom, nekem bejott a stilusa. Baratsagos, laza, mosolygos. Es tenyleg olyan konnyen meg lehet csinalni a kajait, ahogy o mutogatja. Persze kell kis gyakorlat hozza

Nem azt kell nezni, mennyire jok az angol szakacsok, vagy mennyire nem, itt is van sok ugyifogyi es sok jo, akinek vannak otletei, es ki mer probalni dolgokat.
Ez komoly?
Ott télleg elég lazán tolja, mintha direkt előre begyakorolná. -
Winner_hun
félisten
-
C4mp3r
addikt
-
Kidus
őstag

-
Csapi007
veterán
Akinek van HBO-ja az nézze nagyon elborult film megy.

-
ngabor2
nagyúr
-
Csapi007
veterán
-
troland26
őstag
Hát nem tudom ....ment a Spektrumon egy sorozat a Jamie gyerekről, nem nagyon tetszett a stílusa ha jól emlékszem Blikk szerint meg szar az étterme de a kaja amit csinál az még lehet jó
csak azt nem értem ha ilyen pengék az angol szakácsok miért nem hallani róluk 
-
burgatshow
veterán
Valaki mondja meg a netes ip címét. Ki akarok próbálni valamit...
Privátba is jöhet!.
Tényleg csak 1 apróság lenne.
-
C4mp3r
addikt
-
Csapi007
veterán
az volt.
tHom: sejtem mire gondolsz, de nem az
Jamie Oliver meg kimaradt az életemből, ahogy Benke Laci bácsival is kb. 2 műsort láttam. de ezeket a kajákat otthon tanultam, vagy ''csak lesz belőle valami'' alapon csináltam. eddig bejött.
hmm... utánanézek ennek a jamie-nek, aztán majd kiderül, hogy tudom-e követni
Hát amit magadnak csinálsz azt általában meg is eszed.

-
ngabor2
nagyúr
az volt.
tHom: sejtem mire gondolsz, de nem az
Jamie Oliver meg kimaradt az életemből, ahogy Benke Laci bácsival is kb. 2 műsort láttam. de ezeket a kajákat otthon tanultam, vagy ''csak lesz belőle valami'' alapon csináltam. eddig bejött.
hmm... utánanézek ennek a jamie-nek, aztán majd kiderül, hogy tudom-e követni
-
Kidus
őstag
-
Csapi007
veterán
-
Kidus
őstag
-
troland26
őstag
-
bnss
veterán
-
Kidus
őstag
De, annak keszultem, csak megsem az lettem.
Apam akart nagyon fiut. Kiskoromban mindig levagatta a hajam rovidre, anyum meg harcolt hogy hosszu legyen, hol fius naci, hol kis szoknya, a termeszetem sem volt igazan lanyos soha.
Otthon ulo viszont nem vagyok, most epp a fel evente elofordulo, egyszerre 3 szabadnapomat toltom ezzel
-
Csapi007
veterán
-
burgatshow
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Csapi007
veterán
-
bnss
veterán
-
troland26
őstag
-
Kidus
őstag
-
troland26
őstag
-
Csapi007
veterán
Most.
Nagyon unatkozom? 
Láttam Logout-on is ''unalmad gyümölcsét''.

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
Csapi007
veterán
æ æææ æ
æ æ æ æ
æ æ æ æ
æ æ æ æ
æææ æææ æææ
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Na mikor találod már el?

Gratulálok.
[Szerkesztve] -
Oly
őstag
-
burgatshow
veterán
æ æææ æ
æ æ æ æ
æ æ æ æ
æ æ æ æ
æææ æææ æææ
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Már megint agyon akartak verni egy gázólót.
TV-ben láttam, keresem a hírt a neten. -
Kidus
őstag
Jelentem, tapeta levakarva

Most mar csak gipszet kell kevernem, lukat tomni, aztan nezegetni egy ideig, aztan festeni.
Az mar nem ma lesz
-
tbs
addikt
Áááá, oda nem akarok. Aszittem európában vagy...
És EGYÁLTALÁN nem biztos, hogy nem főznél lekvár nélkül... Jóétvágy..!
-
ngabor2
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
bandus
veterán
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
nagy a csend......biztos mindenki kockúl vagy tapétát vakar
-
Kidus
őstag
-
burgatshow
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Rezso aszobaba ra egy tiz literes labos, mire elforaj magat addigra mint az alo ug gyun le a tapeta:- )))
udv
neduddki
mod: hu de q-ra raerek, nem baj maj dhonaptol megint: - )))
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
AMD Power
titán
Hogyan lehet keresőkben regisztrálni egy weboldalt? Vagy ilyesmi?
-
burgatshow
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na hujje gyerekek mar megint raernek randalirozni az abalak alatt onjelotl kirajjukat eltetve, /de ugy tunik egyre gyunenk a diszonans hangok is j neeket feroppentve/ : - (((
udv
neduddki -
C4mp3r
addikt
Anno én is csináltam a K750 alapú telefeonokra. Ha nagyon szépen megkértek, akkor ha lesz 1 kis időm, megcsinálom mind a 4 aldomain-re (ph, ma, lo, it).

Akkor nagyon szépen megkérlek, hogy W850i-re próbálj meg összedobni egy PH!-sat.

-
burgatshow
veterán
-
Winner_hun
félisten
Már megint nem jönnek mailok a ph-tól ha benyögnek egy topikba

-
tbs
addikt
Windows rulez!!!

Komolyan Fedora alatt hamarabb belőttem mint ezen a szutykon!
Valamiért nem tudja maga alá rántani a mysql, mert az arcomba köpi, hogy Dynamic Library (php_mysql.dll) not found. Pedig ott van ahol keresi. Már a lib_mysql.dll-t is belőttem a Win/system32-be, minden más DL-t be tud rántani maga alá, egyedül a MySQL-t nem...
Nem értem.
Ja és olvasni is van joga szóval totál nem tudom mi van...Jakérem, ha seggel előre szereted csinálni..!
Valszeg nincs jóhelyen a php.ini-d...
Ha az extension listában a mysql az első. -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Windows rulez!!!

Komolyan Fedora alatt hamarabb belőttem mint ezen a szutykon!
Valamiért nem tudja maga alá rántani a mysql, mert az arcomba köpi, hogy Dynamic Library (php_mysql.dll) not found. Pedig ott van ahol keresi. Már a lib_mysql.dll-t is belőttem a Win/system32-be, minden más DL-t be tud rántani maga alá, egyedül a MySQL-t nem...
Nem értem.
Ja és olvasni is van joga szóval totál nem tudom mi van... -
parandroid
félisten
-
Kidus
őstag
Hat, ez a tapeta leszedos biznisz kemenyebb, mint gondoltam

Mar 3 oraja csinalom, es meg sehol nem tartok.
De azert jol elvagyok
-
tbs
addikt
Nem tudom elindítani a rohadt indiánt!!!!

FC rulz..!
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr

biztos haragban van veled. különben is, ha már rohadt, akkor hogy induljon? az már zombi... akit előbb-utóbb az init végleg kinyír

(/etc/rc.d/apache restart. asszem a rh-klónoknál ott van.) -
burgatshow
veterán

-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
szörnyűség. megint tele-onoltátok az off topikot. micsoda dolog ez?
-
tbs
addikt
Hát ez van!
Nem vagyok NASA!
Olyan sokmindent nem akarok levédeni, a NetBios-t úgy is hardveresen fogja a rúter! 
Inetkapcsolatod nyíltsága terrorakciók végrehajtását teszi lehetővé az előfizud fedezéke alatt!!!
-
burgatshow
veterán
A mac filter LÓF@X, különösen WEP-el... Már ha biztonságra vágyik az ember.
Otthonra jó, de egy társasházban már sűrűbben érdemes a kapcsolati logokat böngészni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Wep meg macfilter csak arra jó, hogy micike a szomszédból a céges laptoppal ne tudjon véletlenül rácuppanni az AP-nkra... De az AP minimális vakargatásra feladja magát és open lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Hát ez van!
Nem vagyok NASA!
Olyan sokmindent nem akarok levédeni, a NetBios-t úgy is hardveresen fogja a rúter! 
-
C4mp3r
addikt
Akkor jó reggelt mindenkinek! Tegnap nagy volt a hajtás és csak nemrég keltem föl.

MOD: De amint látom nem maradtam le sok mindenről.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Nem tud MAC address filteringet a routered?
Mert ha igen, akkor azt kombinálva egy WEP-pel már azért egész jól le vagy védve. Nálunk is így van A Linksys routeren. 
A mac filter LÓF@X, különösen WEP-el... Már ha biztonságra vágyik az ember.
Otthonra jó, de egy társasházban már sűrűbben érdemes a kapcsolati logokat böngészni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Wep meg macfilter csak arra jó, hogy micike a szomszédból a céges laptoppal ne tudjon véletlenül rácuppanni az AP-nkra... De az AP minimális vakargatásra feladja magát és open lesz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
4400 - 4301
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No, azért örülök, hogy pár kellemes óra azért lett belőle. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img158.imageshack.us/img158/1575/img1670ja0.th.jpg)