Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pehhes vagy.Tőlem kb 1km a legközelebbi teksó...de hogy oda el nem megyek többet semmi húsért az biztos csak fénkért de azért kb két naponta megyek mert rohadt jól csinálják.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Brahh, és paff, meg brumm, és miegymás.

Annyira kell röhögnöm, hogy egy értelems választ sem tudok kinyögni.
De, mégis. Ráduszítom a nyulat.
És jól lepisil, meg körbebyogyóz, és megharap, meg rádmorog.
A csirke egyébkétn jó ötlet, én is ennék. De lehet, hogy anyukám pogijából eszek.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
0-24h, indulj.

-
Dictator^
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
uhh bazz, ezzel übereletél

asszem erre több estém is elmegy, hogy felhozzam magam.
álmatlan északák on
Mod:
Chandler: hát ügyes vagyok, amugy az elején egy +1000pontot kell bekapni aztán egy sérthetetlenség...aztán kb össze is jön ha nem baszod el a sérthetetlenség után pár mp-el..
amugy az elején mindent el kell kapni..
Csapi007: kiszálltam már..én sem birom idegekkel, de most, hogy a toppon fejezem be, neki látok a millanói makaronimnak ..nyam-nyam
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Nem unjátok ezt a játékot?

-
Dictator^
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
jövök fel mint a kibaszott

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Nem megmondtam hogy egy vadallat:- )))
udv
neduddki
p.s. na ki talaki egy jobb poent erre ???:- ))) -
Dictator^
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
bazzmeg
ps ps ! csiter

na majd rágyurok ma -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem baj. nálam most ez a szempont. meg ahogy látom, tildynél is.
-
parandroid
félisten
-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Elvagytok látom.A talpad is fáj a térded szilánkos az ügyelet meg csak rád vár.Kedves ''katicánál'' nincs véletlen tudtodon kivül egy gépfegyver?

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tudod, ha céges, akkor ott a policy, meg minden hülyeség, pl. hogy úgy nyomja le a torkodon a beállításokat , hogy köpni nyelni nem tudsz. (Nekem pl mielőtt lezúztuk volna róla a wint, az IE tools/ internet options/network menüpont, ahol proxyt állíthattunk volna, nem volt. Programot meg csak trükközéssel lehetett telepíteni, meg is telt tőle a quotam. Meg amúgyis,egy programozónak sokkal jobbna kézre áll a munkájához a linux. )
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
csak win xp-re nehezen megy fel a linuxos progi

-
tildy
nagyúr
Nagyon jó gépek, csak olyan sz.rul csinálták meg a dokkolóját, hogy nem bootol be a linux, ha azon van....
kolombusz: nem hinném. hp dokkoló esetén semmi gond sincs, az meg már bootolni se akar úgy. Szerint valamit szoftveresen pakoltak abba a dockstationba.
Mellesleg az én szememben az IBM a unix/linux kompatibilitás mintapéldája(lásd t42), szóval elég csúnya dolog, hogy ez van...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
én tisztán vettem, adásvétellel, ellenőrzött seriallal, stb
előtte mi volt, nem tudom, próbálok nem gondolni rá
(de tényleg tiszta)
''Na most legyen nagy a pofa köcsögök! VÁÁÁÁÁÁÁ''- hihi
hány darab smiley volt?
winner nem számoltad? te mindenre figyelsz, talán bugreportnak is elmenne, hol van a motor (nem a péháé
) fájdalomküszöbe
szerk.
kolumbusz 4853: most már inkább felejteni akarok
(sziszifuszi mutatvány volt olyan gépet találni, ami nem éjfekete, de az ára sem csillagos ég)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Egy jó tanács azoknak, akik közös gépről nézik meg az iWiW accountjukat: Töröljétek a cookiekat, mert vissza lehet belőle a jelszót fejteni.
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Anno azért lettem lebaszva, mert belinkeltem egy képet, amin látszott a moderátori felső sor, merthogy kitálaljuk a kezelői felületünket, mostjujmilesz!?! (Nem te voltál, sőt, részt sem vettél benne, ha jól emlékszem.) Most meg azt nehezményezed, hogy nem mutatjuk meg ugyanazt. Igazodjon ki a szegény moderátor az elvárásokon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
BlacKSouL
addikt
Ha már volt akkoris: [link]
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Nekem fent vannak az utolsó hozzászólások, de ezzel a perverzióval nem tartozom a maintreamhez, ha jól tudom. Tehát nekem az illető tapsikolós hozzászólás jelent meg először. Nyomtam egy esc-et és így leállt a letöltés. No para. Ezután szép kényelmesen kikapcsoltam a képek megjelenítését, és nyomtam egy frissítést. Aztán kickbandel. Jó móka volt.
p -
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a pénz nem számít..

az a pénz, ami nincs, még kevésbé számít..
(nem újonnan boltból lett véve, kiállítási darab volt, stb, blabla.. hosszú történet)
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Bocsi, hogy ideírom, de másnak se megy firefox.hu?? mert nekem nem
+hogy lehet átállítani esetleg a forecast-ot magyar nyelvűre. nem találom
fel akartam telepíteni újra magyarul, de az oldal meg nem jön be
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Volt egy rios6 nevű user is aki ilyen:
smiley-kat rakott be. kb ugyanennyit.
FF nem gatyázott töltötte szépen, pici lassulás, de messze nem fagyás, hiába most nem az 1.4-es hanem a 2.8-as AMD előtt ülök
-
Lord Zero
addikt
bakker, milyen igaz: a noti!
hisz odakint dorombol az új kicsike.. ahh.. ohhh... én meg itt az ócska pécémmel kínlódok.. istenem, istenem...
na, megyek, kifordulok a konyhába
többiek:
mi ez a hiedelem? ien fegyver nincs több e kietlen fielden.. csak titánoknak való kard, azért reszkettek tőle -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
minek? ott voltál, mikor tempbannoltalak

csillag péter meg monnyonle! -
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
gömbölyítsd le. ha felmelegíted, megolvad, és a sarkai lekerekednek

Tomi: az, hogy nem látod, még nem egyenlő azzal, hogy nem csinálnak semmit. lehet, hogy nem csinálnak ott, ahol te jársz, semmi látványosat. de valszeg igen hamar észrevennénk, ha nem csinálnának semmit. -
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó van na tudtam hogy valaki belém köt.Nem úgy értettem hanem pl nézz meg egy modit teszem azt ngabor2 vagy Pompi esetleg Viktor0610 mennyit aktiv napi sztem több mint 100hsz-t ir be mig pl ott van mondjuk emvy vagy karib.Nagyon-nagyon rég nem láttam vagy keopsz.Nem is tudom mikor láttam őket utoljára.Erre irtam.Lehet félreérthető volt.

Most már tom hogy mért nem vagyok bátor és mért nincs fegyverem.Utálom az IE-t!
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
már megint kockul a topic

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nekem a róka egy pillanat alatt behozta.
djtoomi: Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.
Én ezt azért átgondolnám. Miből gondolod, hogy egy házigazdának semmit nem kell csinálnia?
Ez egy picit hülyeség.
Jah és bátrak fegyvere: IE
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Áhhh... az gagyi.Akkor nem akarok technikus lenni.De házigazda annál szivesebben.
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.Ne ved bántásnak ahogy észrevettem Te vagy egyedül aktiv házigazdaként mert mikor még mod voltál akkor is aktiv voltál most meg kétségkivüli hogy te vagy aktiv a házik közül.Jó Parci-t nem számolom a ''pár'' logout-os bloggal.
Amúgy NG nem küldenél nekem egy moderátori screenshotot a felületedről MSN-en ha szépen megkérlek?Nagyon kiváncsi vok.Én egy torrent oldalon vok Sys.Op meg másik regemen tulaj de az más rendszer.Kiváncsi vagyok na nem tagadom 
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hübazeg
nem tudom mi volt, de kérdezném, h az normális, h cirka 8 perce próbálom nyitni az oldalt amit lementettem a linkedből, és még félig sem sikerült???
aztakurva..
(ja igen, a bátrak fegyverével böngészek, természetesen) -
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Most tudsz válaszolni a tegnap feltett kérdésre amit küldtem priviben?Ha tudsz kérlek segits. Amúgy valakinek nincs kedve megdobni egy moderátori esetleg házigazdis screen-el?Szivesen megnézném mik vannak.

VladimirR:Amúgy miben más a technikusi kezelőfelület mint a moderátori vagy a házigazdiké?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
köszi.
igen, mondhattuk volna azt is. de nem mondtuk. vagy ha jobban tetszik: nem mondtam. kedvenc cégem mentalitása rám ragadt. pontos kérdésre adok csak pontos választ, akkor is, ha tudom, mit akar kérdezni valójában. kérdezni tudni kell.
ha azt kérdezi, hogy miven más a moderátori felület, mint a mezei useré, akkor azt válaszolom: nem publikus...
de egyből ezt beírni... semmi poén nincs benne.
(amúgy a last topic-ot kihagytad
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
egeszsegedre
masfelol viszont igenis atveres, megtevesztes, amit csinaltatok, mert azt meg rolatok, moderatorokrol sem feltetelezem, hogy annyira sotetek lennetek, hogy nem ertettetek, mire iranyul a forumtars kerdese
szerintem nagyon is jol tudtatok, mire kivancsi, csak valami oknal fogva (gondolom, mert poenosnak tartottatok) ugy veltetek, hogy jol megvagjatok a kepet, meg nem jelentkeztek be
egyszoval eleg lett volna annyit leirnotok, hogy alul van ban (azon belul ideiglenes, tobb idoponttal, vagy vegleges ban is, e-mail cim tiltasanak lehetosegevel), lastmsg (ahol a felhasznalo utolso 100 hozzaszolasat tekinthetitek meg), illetve comment (ahol a felhasznalohoz irt megjegyzeseket tekinthetitek meg, vagy irhottok ujakat) -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
sry, nem volt kedvem operat inditani, mert mire az a szar betolti a 12 megnyito0tt fulet, az 2 perc seek es 150MB memoria
-esc-es letiltes csak akkor megy, ha az adott bongeszon van a fokusz (epeszu ember meg egyebkent is tudja, hogy a magyar nyelvben fentrol lefele olvasunk, szoval nem vagom, mi akar lenni az a zarojeles megjegyzes)
-pont ki fogom kapcsolni a kepeket minden egyes alkalommal, mikor belepek egy topic-ba, hatha valami elmebeteg beszurt par ezer smiley-t (meg ha ez kett kattintast jelent csak, akkor sem)
egyeb remek otlet? -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
hazajöttem.
megsöröztem (edelweiss, rizssel, citrommal, ahogy kell. jó volt).
részletezd.
péter: én erről most lemaradtam, valszeg a tegnapi emberke tért vissza. tegnap érdekes nap volt. kb. 5 db olyan hsz-t töröltem ki, ami leginkább mozgó smiley-kat tartalmazott. 1 kivételével tiltottam a nyúzereket.
úgyhogy egy darabig ki van elégítve a bannolási mániám
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Akinek ettől kifagy a böngészője, annak úgy kell...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg a lelki béke megőrzése érdekében ilyen esetre a recept:
- Esc-kel leállítani az oldal betöltését (amúgy is le szoktam, ha csak az újabb hozzászólásokra válaszolok).
- Képek megjelenítésének kikapcsolása, amíg egy moderátor nem törli.
p -
burgatshow
veterán
Nehéz az élet!
[link] -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Döntöttem. Most már csak Operat fogok használni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Na akkor még egyszer: [link]
-
Chandler
senior tag
mitől látok minden irasz szurken (mintha off lenne)

az összes topicba
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És jól lepisil, meg körbebyogyóz, és megharap, meg rádmorog.

![[kép] [kép]](http://img443.imageshack.us/img443/3070/ennyi11xg5.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.steveetm.hu/dictator/photo/ennyi1.jpg)

)