Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther-G
csendes tag
Jááj nem ez volt a cél hogy most a személyem körül ilyen misztikus köd legyen vagy mi, annyira nem nagy cucc hogy büszkélkedjek vele
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok amúgy RedAnt ha valaki e miatt nem tudott volna aludni
. No ennyi volt mára a show, függöny, stb.
Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Highguard
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZ MINT A BOLTBAN CSAK OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok