Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Panther-G
csendes tag
Jááj nem ez volt a cél hogy most a személyem körül ilyen misztikus köd legyen vagy mi, annyira nem nagy cucc hogy büszkélkedjek vele
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok amúgy RedAnt ha valaki e miatt nem tudott volna aludni
. No ennyi volt mára a show, függöny, stb. -
Panther-G
csendes tag
válasz
Panther
üzenetére
És az alulvonást sem hagytad meg, pedig small face-t betenni is milyen jól nézett már ki

Maradtak a számok és a kisbetűk, hát ennyiből nehéz lesz alkotni - na majd a rios5-ben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: most már javítva lett, így nem titok: a motor eddig is szűrt az avatar módosításnál a /-re és még pár jelre, amikkel lehetett anno ügyeskedni, de ha/-ként postolta az ember, úgy elfogadta, a böngészők meg /-ként értelmezték, így lehetett lopkodni az egyéni arcképek közül
[Szerkesztve] -
Panther-G
csendes tag
De, ki is fognak bannolni, remélhetőleg csak ezt az énemet. Most nem is álcáztam magam ilyen-olyan proxikkal mint múltkor, csak afféle műkedvelő bugkeresés eredménye a dolog.
Tipp jöhet, bár tavaly felfedtem magam egy idő után, ha valaki emlékszik, az alapján nem nehéz kitalálni
-
Panther-G
csendes tag
-
Panther-G
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére

-
Panther-G
csendes tag
Még van egy kis csiszolnivaló rajta.
(előzmény: [link], bocs hogy csak most válaszolok
)
Aktív témák
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- darkFlash Shadow Pro
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok

(és nem VladmirR voltam)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)