Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Panther-G
csendes tag
Jááj nem ez volt a cél hogy most a személyem körül ilyen misztikus köd legyen vagy mi, annyira nem nagy cucc hogy büszkélkedjek vele
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok amúgy RedAnt ha valaki e miatt nem tudott volna aludni
. No ennyi volt mára a show, függöny, stb. -
Panther-G
csendes tag
válasz
Panther
üzenetére
És az alulvonást sem hagytad meg, pedig small face-t betenni is milyen jól nézett már ki

Maradtak a számok és a kisbetűk, hát ennyiből nehéz lesz alkotni - na majd a rios5-ben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: most már javítva lett, így nem titok: a motor eddig is szűrt az avatar módosításnál a /-re és még pár jelre, amikkel lehetett anno ügyeskedni, de ha/-ként postolta az ember, úgy elfogadta, a böngészők meg /-ként értelmezték, így lehetett lopkodni az egyéni arcképek közül
[Szerkesztve] -
Panther-G
csendes tag
De, ki is fognak bannolni, remélhetőleg csak ezt az énemet. Most nem is álcáztam magam ilyen-olyan proxikkal mint múltkor, csak afféle műkedvelő bugkeresés eredménye a dolog.
Tipp jöhet, bár tavaly felfedtem magam egy idő után, ha valaki emlékszik, az alapján nem nehéz kitalálni
-
Panther-G
csendes tag
-
Panther-G
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére

-
Panther-G
csendes tag
Még van egy kis csiszolnivaló rajta.
(előzmény: [link], bocs hogy csak most válaszolok
)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- Milyen légtisztítót vegyek?
- CNC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok

(és nem VladmirR voltam)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)