Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz VladimirR #83 üzenetére

Valóban a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, elbeszélsz mellettem, játszol a szavakkal.
    Nem értem, hogy miért kell egy 22 éves fiatalembernek azt elmagyarázni, hogy fórumtársaival szemben illik betartani az alapvető kommunikációs szabályokat. Leírom ismét, mert az előbb valószínű átsiklottál rajta, a moderáció alapja NEM xy fórumtagról vélt intelligenciaszinted. Az, hogy megállapítod valakiről, hogy hülye, az nem jelenti azt, hogy moderálni lehet vagy kell.
    Ha nem egyezik a véleményetek és úgy gondolod érdemes, akkor ész érvekkel megpróbálhatod meggyőzni igazadról mindezt úgy, hogy a vita hevében nem hülyézed le, nem szidod semmilyen hozzátartozóját... (hozzáteszem, a te véleményed xy-nak ugyanúgy hangozhat butaságként, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy xy hülye, csak másképp látja a dolgokat, és ezt illik elfogadni -> nem ''pucolandó''). A minden szempontból flame-keltő hozzászólásokat általában akkor szoktam meglátni, amikor te és az éppen aktuális vitapartnered már többtíz hozzászóláson keresztül átmentetek alpári stílusba, szerencsére nem mindig veszik fel a stílusodat. Így történt ez a legutóbb is, aktuális vitapartnered egyszer sem személyeskedett veled szemben, ellenben te többször is megtetted, tehát a hasonló vétekben tévedsz. Van screenshot-om a törölt hozzászólásokról, ha szeretnéd átnézni tiszta fejjel szívesen a rendelkezésedre bocsátom. A 3 napot pedig a múltban rendszeresen elkövetett alapelvsértő tevékenységeid miatt is kaptad, azt hiszem nem kell rájuk emlékeztesselek. A jogosságát most is vitatod, kétségbe vonod ítélőképességemet, olyan dolgot hozol fel ellenem, amit te követsz el folyamatosan. Én egyszer sem hülyéztelek le, egyszer sem sértegettelek, nem tiltottalak le..., sőt többször megpróbáltam segíteni 1-2 projektedhez, sértődésed után is másokon keresztül, többször felajánlottam hosting-ügyben is a segítségemet. Rengetegszer próbáltalak meggyőzni, tanácsot adni, mérsékelni többféle kommunikációs csatornán... mindhiába. Ezek után te sorozatosan felemlegeted azt, hogy én negatív elbírálásban részesítelek, nem ártana ezen elgondolkoznod.

A továbbiakban megkérlek, hogy ne az OFF TOPIC-ot ''szemeteljük'' ide nem illő dogokkal, rendelkezésedre állok, mint eddig is.

Aktív témák