Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ezesetben kerlek, vilagosids meg sotet, gyermeteg elmemet, mert nem igazan ertelek
arra a hozzaszolasomra, melyben azt nehezmenyeztem, hogy mig tusko fasz lehet valaki, ezt leirni neki mar nem szabad, az a valaszod jott, miszerint mindenkinek van joga a velemenyehez - en ebbol (lehet hibasan), arra gondoltam, ezt akar el is mondhatja
na most akkor harom dolgot tudok elkepzelni, le is irom menten:
-a kettonek (amit en irtam, majd amit te) semmi koze egymashoz, csak irni akartal valami jol hangzot (ezesetben nem ertem, mit akarsz)
-jogom van a velemenyemhez, egesz addig, amig kussban maradok
-jogom van a velemenyemhez, legfeljebb kigyomlaljatok
esetleg meg azt tudom elkepzelni, hogy lehet rossz velemenyem a masikrol, le is irhatom azt, de nem am ugy, hogy ''sanyi hulye'', hanem ugy, hogy ha sanyi felnott, intelligens ember lenne, ertene, mirol beszelek
es itt el is erkeztunk egy masik problemamhoz, amit mar tobbszor kifejtettem (bar talan pont csak a forumon nem, inkabb irl, illetve msn-en): barmit lehet, amig az nem utkozuk oly mertekig az alapelvelkbe, hogy pofanvagja a moderatorokat, amint azok bejelentkeznek
nezd csak meg, most is van pl ciganyozos topic - a poen az, hogy az en ''ciganyozos'' beszolasomra mindenki fel fogja kapni a fejet, lehet ki is szeditek, mer' ilyet nem lehet irni, lehet csakazertsem, s akkor meg jol elitelnek miatta, holott aki minimalis intelligenciaval rendelkezik (ez azt akarja jelenteni, hogy ''nem segghulye'', csak ugy fogalmazok, hogy ne kelljen moderalni, mert ugye igy lehet sertegetni a masikat), az latja, hogy a tobbseg csak frocsog esz, es barminemu a temaban valo tapasztalat nelkul
a masik kerdes, ami felmerult postodban, ugye a moderacio jogossaganak vitatasa
nem vitattam a moderacio jogossagat, en a moderatori munkad es szemelyes ellenszenved keveredeset hoztam fel, de leirom ugy is, hogy te is megertsd:
a moderacio jogos volt (j-o-g-o-s)
a problemam azzal volt, hogy egyreszt az eletben nem szeded ki a masik fel tokeletesen ertelmetlen, minden szempontbol flame-kelto hozzaszolasait, ha nem hulyezem le, masfelol nem csak en tartottam soknak a 3 napot (de errol ugy velem, te is tudsz), harmadreszt nem ez volt az elso eset (bar az elozoben ez meginkabb kiutkozott, csak ott nem emeltem szot, ugy veltem, nem erdemes foglalkozni vele(d) (ez azt akarja jelenteni, leszartam/leszartalak)), hogy egy adott esetben, ahol hasonlo vetekert engem sulyosabb ''buntetessel'' (amennyiben felfoghato egy figyelmeztetes, egy tempban bunteteskent) sulytottal - es kerlek, ne gyere azzal, hogy benned nincs iranyomba negativ
Kalandor:
ha nem vagytok kepesek kipucolnni a forumot, az embernek egy ido utan tele lesz a tok...ooo...ize, hocipoje a cincalassal, azzal, hogy egy adott temakor minden egyes topicjaban ugyanazokat a faszsagokat olvassa
lehet, hogy a turokepesseg veges volta emberi hiba, de idonkent kurv...ooo...ize...rendkivul jol esik kiengedni a faradt gozt, ha masert nem, hat azert, mert a hulyeje egy idore abbahagyja
de igazad van, a moderator ne az en turokepessegem veglegesseget, stilusom finomsagat akarja csiszolni, sokkal inkabb teremtsen megfelelo kornyezetet a forumozashoz (tudom, itt jon az a szoveg, hogy a szemelyeskedok megregulazasa is ennek egy lepese lenne, de meg kellene esetleg nezni, hogy miert fakad ki egyre tobb, tobbnyire segitokesz ember is a hasonlok miatt)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest