Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz Bash #55 üzenetére

ezesetben kerlek, vilagosids meg sotet, gyermeteg elmemet, mert nem igazan ertelek
    arra a hozzaszolasomra, melyben azt nehezmenyeztem, hogy mig tusko fasz lehet valaki, ezt leirni neki mar nem szabad, az a valaszod jott, miszerint mindenkinek van joga a velemenyehez - en ebbol (lehet hibasan), arra gondoltam, ezt akar el is mondhatja
    na most akkor harom dolgot tudok elkepzelni, le is irom menten:
    -a kettonek (amit en irtam, majd amit te) semmi koze egymashoz, csak irni akartal valami jol hangzot (ezesetben nem ertem, mit akarsz)
    -jogom van a velemenyemhez, egesz addig, amig kussban maradok
    -jogom van a velemenyemhez, legfeljebb kigyomlaljatok
    esetleg meg azt tudom elkepzelni, hogy lehet rossz velemenyem a masikrol, le is irhatom azt, de nem am ugy, hogy ''sanyi hulye'', hanem ugy, hogy ha sanyi felnott, intelligens ember lenne, ertene, mirol beszelek
    es itt el is erkeztunk egy masik problemamhoz, amit mar tobbszor kifejtettem (bar talan pont csak a forumon nem, inkabb irl, illetve msn-en): barmit lehet, amig az nem utkozuk oly mertekig az alapelvelkbe, hogy pofanvagja a moderatorokat, amint azok bejelentkeznek
    nezd csak meg, most is van pl ciganyozos topic - a poen az, hogy az en ''ciganyozos'' beszolasomra mindenki fel fogja kapni a fejet, lehet ki is szeditek, mer' ilyet nem lehet irni, lehet csakazertsem, s akkor meg jol elitelnek miatta, holott aki minimalis intelligenciaval rendelkezik (ez azt akarja jelenteni, hogy ''nem segghulye'', csak ugy fogalmazok, hogy ne kelljen moderalni, mert ugye igy lehet sertegetni a masikat), az latja, hogy a tobbseg csak frocsog esz, es barminemu a temaban valo tapasztalat nelkul
    a masik kerdes, ami felmerult postodban, ugye a moderacio jogossaganak vitatasa
    nem vitattam a moderacio jogossagat, en a moderatori munkad es szemelyes ellenszenved keveredeset hoztam fel, de leirom ugy is, hogy te is megertsd:
    a moderacio jogos volt (j-o-g-o-s)
    a problemam azzal volt, hogy egyreszt az eletben nem szeded ki a masik fel tokeletesen ertelmetlen, minden szempontbol flame-kelto hozzaszolasait, ha nem hulyezem le, masfelol nem csak en tartottam soknak a 3 napot (de errol ugy velem, te is tudsz), harmadreszt nem ez volt az elso eset (bar az elozoben ez meginkabb kiutkozott, csak ott nem emeltem szot, ugy veltem, nem erdemes foglalkozni vele(d) (ez azt akarja jelenteni, leszartam/leszartalak)), hogy egy adott esetben, ahol hasonlo vetekert engem sulyosabb ''buntetessel'' (amennyiben felfoghato egy figyelmeztetes, egy tempban bunteteskent) sulytottal - es kerlek, ne gyere azzal, hogy benned nincs iranyomba negativ

Kalandor:
    ha nem vagytok kepesek kipucolnni a forumot, az embernek egy ido utan tele lesz a tok...ooo...ize, hocipoje a cincalassal, azzal, hogy egy adott temakor minden egyes topicjaban ugyanazokat a faszsagokat olvassa
    lehet, hogy a turokepesseg veges volta emberi hiba, de idonkent kurv...ooo...ize...rendkivul jol esik kiengedni a faradt gozt, ha masert nem, hat azert, mert a hulyeje egy idore abbahagyja
    de igazad van, a moderator ne az en turokepessegem veglegesseget, stilusom finomsagat akarja csiszolni, sokkal inkabb teremtsen megfelelo kornyezetet a forumozashoz (tudom, itt jon az a szoveg, hogy a szemelyeskedok megregulazasa is ennek egy lepese lenne, de meg kellene esetleg nezni, hogy miert fakad ki egyre tobb, tobbnyire segitokesz ember is a hasonlok miatt)

Aktív témák