Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
Én pl. igen: viszonylag rendesek voltak. Story: X800Prom kihalt, ''nem gyári hűtő volt használva'': átvételi lapra ezt felvezették, de mivel nem volt emiatt sarkazva, vagy bármi, nem okozott gondot (mondta a srác, hogy ők is szokták cserélni a gyári hűtőt otthonra
). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.
De akkor ettől függetlenül örültem, hogy egyáltalán kapok cserekarit, mert egy furcsa (rövidzáras?) gépleállás után adta be a kulcsot, tehát nem feltétlen garis probléma, kivéve, ha pont a kari vágta le a gépet.
Most árulom amúgy a 6800GS-t, mert bár tényleg nem volt rossz (gyárilag tuningolt, erős kari), de az ATI-k képminősége jobban bejött + a Silencerekhez képest meg tud ütni a hangja, meg némi pénzhiány is befigyelt gyorsba, de sokára azért X1950Pro-t szeretnék: ez viszont már OFF.
Az előző szösszenet talán rávilágíthat arra, hogy korrektek-e: rosszat amúgy nem igen lehet hallani róluk.
xpod: MEGALOL!
Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.
De akkor ettől függetlenül örültem, hogy egyáltalán kapok cserekarit, mert egy furcsa (rövidzáras?) gépleállás után adta be a kulcsot, tehát nem feltétlen garis probléma, kivéve, ha pont a kari vágta le a gépet.