- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahh, keverd össze a kiindulópontot!
Fordítsd meg a DVD-tokot!
Könnyeden is mehetünk, nekem nem kell ahhoz segéderő. Illetve deigenis, de nem folyékony. De ha folyik, egye fene...
Ne csináld, én már a leírást sem tudom tartani... Ilyen drága piák...
És különben is kikérem magam és piatársaim nevében! Úgy írsz le, mintha italozó életmódot folytató havimadár lennék.
Hm. Milyen formában adjam át üdvözleted hevét?
Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.
S már kezdheted is feltérképezni a helyi kalibert! Szigorúan teszt-alapon.
S ha már ott vagy, esetleg a helyi vízkészlet-nyerési lehetőségeket is megnézheted, hátha akad egy-két bótolni való.
A nyulat már kérdeztem... Szívesen odaadom. (Bár szerintem széttépné Mogyorót.)
Sipi
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.