- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
szőkenő megáll tegnap a bolt előtt...
vadiúj golf, az a puccosított kiccsaládi autó...
látom megy neki a hátsó ablaktörlője... mutatom neki, hogy megy a zablaktörlőd csaje!
erre hanyagul elektronikusan lehúzattttya a zablakot és kiszól, hogy :
''1 hónapja vettük a kocsit és azóta megy, mert nem tuggyuk kikapcsóni...
a férjem is nézte, de ő se jött rá... mert neki másfajta a kóóócsija''
erre én benyúltam neki az ablakon, pattintottam egyet az ablaktörlő kapcsolón a vezető irányába és lőn világosság fényeskedjék neki, leállt a hátsó ablaktörlő...
...de mivel picit jobban sikerült megrántanom azt a ''kart'' ezért egy gyorstörlést is csinált elöl... erre aszonnya a szőkenő, hogy ''ezt próbálták, de akkor meg elöl törli az ablakot és inkább visszakapcsoltuk mert hát hátul nem zavar''
szumma szummárum sikerült felvilágosítanom, hogy elöl csak kb. 4et fog tekerni, míg hátul meg forever megy...
Szőkenő by NewGolf... ''mert hülye nem vagyok'' style
Aktív témák
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest