Hirdetés

Aktív témák

• net84

őstag

Kellemes délutánt!
    Egy kis nyugati időjárásjelentés... amint olvasom, a tegnap reggeli vihar/eső, ami kicsiny városunkat cseppet letarolta, elég erőt tartott magába és késöbb is ''pusztított''.
    Tehát jelezném, hogy az utánpótlás ismételten átlépte a nyugati határt :DDD és mi már kaptunk is belőle.

Nevelésről annyit, hogy ma már inkább megbecsülöm azokat a pofonokat/füleseket/fejbekeket, amiket gyerekkoromban kaptam, mert talán annak köszönhetem, hogy most itt vagyok, ahol vagyok (télleg, hol is vagyok most :F )
    Szvsz elmondhatom magamról, hogy talán az utolsó generáció voltam, akit ált. iskolában még ''nevelő'' tanított.
    Aztán jöttek a változtatások, és az addig vas szigoráról elhíresült iskola tanulói részről felhigult...sajnos megszünt az-az iskola, ami a környék kissebségi ''krémjét'' (nagy része nevelhetetlen) befogadta, ezeket szétszórták több iskolába, és szvsz ekkor indult el a káosz. Mára egy átlagos, elég gyakran a verekedésektől/balhéktól hangos iskolává vált.
    Meghát sajnos az otthoni nevelés/nem nevelés is erősen közrejátszik.
    Öcsém egy időben elindult ''lefele'' a lejtőn, de időben megállt - pár pofont és fejmosást kapott...

Kidus - ''El is ajultam ( sejtheto modon )'' mitöl? csak nem tűallergiád van?

[Szerkesztve]

Aktív témák