- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Most valasszak, hogy erzeketlen szemet vagyok, vagy buta?

Nem is tudom...
Egyebkent tenyleg nem fogom, mivel nem voltam ott, en masfele jartam ma, de az alapjan, amit toled olvastam, nekem ugy tunik, szegeny nem volt eleg elorelato.
Nyilvan te latod at jobban, te voltal ott.
De ha en nyerek egy osztondijat, ami nekem nagyon fontos, es tudom, hogy aznap nehezen jutnek el a repterre, lehetnek fennakadasok, biztosan elozo nap este mar ott vagyok ( mint ahogy tettem is mar, pedig nem volt ekkora tetje, es nem is volt ekkora eselye, hogy nem jutok oda idoben ).
Joco: ha ram celoztal a magyar mentalitassal, surgosen felejtsd el kerlek. En sem csipazom a bacsit egyebkent, de errol egy szot nem akartam ejteni. Gyakorlati szemszogbol probaltam megkozeliteni a dolgokat. Az meg mar a masik fele, hogy mit lehet az o szamlajara irni, es mit a magyar szervezes ( szervezetlenseg? ), vagy informacio hiany rovasara.
Aktív témák
- Epson nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest