Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Most valasszak, hogy erzeketlen szemet vagyok, vagy buta?

Nem is tudom...
Egyebkent tenyleg nem fogom, mivel nem voltam ott, en masfele jartam ma, de az alapjan, amit toled olvastam, nekem ugy tunik, szegeny nem volt eleg elorelato.
Nyilvan te latod at jobban, te voltal ott.
De ha en nyerek egy osztondijat, ami nekem nagyon fontos, es tudom, hogy aznap nehezen jutnek el a repterre, lehetnek fennakadasok, biztosan elozo nap este mar ott vagyok ( mint ahogy tettem is mar, pedig nem volt ekkora tetje, es nem is volt ekkora eselye, hogy nem jutok oda idoben ).
Joco: ha ram celoztal a magyar mentalitassal, surgosen felejtsd el kerlek. En sem csipazom a bacsit egyebkent, de errol egy szot nem akartam ejteni. Gyakorlati szemszogbol probaltam megkozeliteni a dolgokat. Az meg mar a masik fele, hogy mit lehet az o szamlajara irni, es mit a magyar szervezes ( szervezetlenseg? ), vagy informacio hiany rovasara.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest