Hirdetés

Aktív témák

• rocket
    nagyúr

Az image része, egy olyan ''veszélyes'' helyen, mint Pesten fontos, hogy érzékeltesse, mekkora vélt vagy valós fenyegetettségben van a ''Hosszú háború'' (régebbi nevén ''Terror elleni háború'') miatt.
    Nyilván elvárható, hogy komoly védelemben részesüljön, de ami most zajlik, az egy kissé túlzás.

A bevándorlási politika kétarcúságára pedig ott a magyar vízumkényszer és a mexikói határon nyakra-főre átkelő illegális bevándorlók eseteinek kontrasztja.
    Előbbi esetben fontos a szigorú ellenőrzés, utóbbi ügyben pedig nem törik magukat, hogy bármilyen érdembeli lépést tegyenek.

[Szerkesztve]

Ez nem Budapestnek szol, Becsben ugyanez volt.
    Megkell erteni ezt szerintem, persze biztos bosszusak akik nem ertek haza a holland-argetine meccsre, en csak a logikat nem ertettem abban miert nem lehet atmenni az uton amikor az egesz konvoj mar 15 perce elhaladt, de szerencsere addig is megtudtam a rendortol par dolgot, elso es legfontosabb, hogy szinte az osszes Bush latogatasa idejere kivezenyelt rendor szabadnapos, es nagyon sokat videkrol hoztak ide, tehat nem fogjak addig kirabolni a fel orszagot (igy szol ugye az urban legend ;) ) amig a rendorok a latogatas idejen biztositanak.

Aktív témák