Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....
Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...
Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...
2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).
Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...
Vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest