Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
twollah
nagyúr
Egyetlen egy jó dolog van az alacsony vérnyomásban.
Nem agyvérzésben fogsz meghalni.
Én viszonylag jól elvagyok az alacsony vérnyomásommmal.
Aludni hamar elalszom, olyan fexik alszik stílusban megy. -
twollah
nagyúr
Ahhoz képest, hogy hozzászóltam az OFFtopichoz nagyon nem akart megjelenni a hozzászólásom.
-
PeliScan
addikt
Nah, ehhez elismerésem. :) Komolyan. :)
Nekem nagymammer lakik panel 10.en, és nem túlzok;nyron kibírhatatlan. :( Ilyenkor nem is lakik benne senki, mert lemennek nyárra vidékre. Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen meleg van. Lapostetős... szinte érezni, ahogy folyik a plafon. -
tozso
tag
Zwack úr osztja az észt a király tévén. Szegény pali olyan röhejes a pepijével, sose néz tükörbe.
-
[amne]
senior tag
Ugyanezen gondolkodtam, panel legfelső szintjén, és még csak nem is lapos tetős, 30 fok biztos van, nem bírok aludni, vmi altatóban gondolkodom.
-
twollah
nagyúr
30 fok van a szobámban.
Alig várom, hogy végre ősz legyen.
Utálom a meleget. -
twollah
nagyúr
Tegnap meghalt a memóriám.
Még egy ilyen húzás a gép részéről, és feladom.
Kidobom az egész foskompresszort a szemétbe. -
twollah
nagyúr
A mai nap folyamán a szívem átvette az irányítást a testem, és az agyam felett.
A vérnyomásom is a 100/65ös érték körül ingadozik.
Semmilyen tunning megoldásra (fél bödön brutális erősségű tea, egy liter kóla, csokoládé) nem regalált a szívem. -
crab
senior tag
Most kaptam mailt,lehet szavazni legyen-e a narancs, tetves és dugónak folytatása!
Akinek tetszett az szavazzon! [L]http://www.thavid.hu[/L] -
PeliScan
addikt
Hol lehet megnézni, hogy milyen HDDket lehet venni Sulinetexpress-el? Vagy lehet egyáltalán? :F
-
-
twollah
nagyúr
Kegyetlen vacakul vagyok.
Alig tudtam kimászni az ágyból.
Szédülök, és még mindig kába vagyok.
Lehetséges, hogy holnap jön újra a rossz idő, az előtt szoktam ilyen hulla lenni. -
crab
senior tag
Panthernak miért van aláhúzva és vastagon szedve a hozzászólás száma?
Csináltam a screenshotot is, hátha ''eltűnik'':[L]http://www.tar.hu/crab/kepek/panther.GIF[/L] -
Warlock_42
senior tag
Még egy OFF:
Nincs kedvem topicot nyitni. Nem lehetne egy ilyen vegyes topic kis kérdéseknek?
Emiatt nincs kedvem nyitni újat.
Tehát: hol találok manualt C64 basic programozáshoz? -
PeliScan
addikt
Most találtam meg egy régi alkotásom... :) Aki kedveli a kissé morbidabb dolgokat, és nyitott az amatőrizmus legmélyebb bugyraira >> [L]http://www.nexus.hu/peliscan/Szipptr2.exe[/L]
-
crab
senior tag
Tudásalapú régió a Zsámbéki-medencében.
A Zsámbéki-medence ötezer hektáros területén valósulhat meg a magyar Szilícium Völgy. A Talentis program néven futó projekt 20 év alatt, hozzávetőleg 12 milliárd euró felhasználásával építené ki a tudásalapú régiót.
A tervek szerint a 13 település alkotta térségben, nagyrészt magánbefektetők beruházásaival olyan tudásalapú régió alakul majd ki, ahol a lakosság számára az átlagon felüli életminőség előfeltételeit is megteremtik - mondta Takács Ernő, a vállalkozás programigazgatója.
A sikerhez mindenekelőtt magas fokú képzettség szükséges, ezért a projekt első fázisában oktatóbázisokat, egyetemi központot, kutatóintézeteket terveznek építeni, munkalehetőséget teremtve a célterületen jelenleg élő 46 ezer embernek. Nagy részük egyelőre Budapestre jár be naponta dolgozni.
A projektet előkészítő dokumentum szerint a leendő tudományos bázisokon főleg az informatika, a biotechnológiai, a környezetgazdálkodás és a részecskekutatás kapna majd szerepet.
Az elképzelések megvalósulását a Magyar Tudományos Akadémia és az Oktatási Minisztérium is támogatja - tette hozzá a programigazgató. A projekt megvalósítási szakaszában ehhez nyilván más kormányzati szervek is csatlakoznak majd.
A Talentis program elképzelése, hogy a 75-80 százalékos, részben magántőkéből megvalósuló fejlesztések következtében az ingatlanok felértékelődnek, a létrehozandó termálfürdő-üdülőfalu, a golf és lovaspályák, valamint a turizmus pedig önmagában is profitot eredményeznek. Az itt élő őslakosok egy részének megélhetésében a biogazdálkodásnak jut majd nagy szerep, a betelepülők pedig a létrehozandó intézményekben vállalnának állást.
Amennyiben a kormányzat komolyabban is a tervek mellé állna, tekintélyes mértékben EU támogatást is igénybe lehetne venni.
A Talentis magánbefektetőiből alakult Terratalent és a Zsámbéki-medence Térségfejlesztési Kht. többségi tulajdonosa lett a Herceghalmi Kísérleti Gazdaságnak, így közösen hozzájutottak a HKG Rt. által megművelt állami földek 50 éves bérleti jogához is.
A projektek előkészítésére eddig mintegy 2,5 milliárd forintot használtak fel. Az ütemezés szerint jövőre már felépül több oktatási bázis, azt azonban még nem tudni, hogy melyik településeken.
Tud valaki valami egyebet róla, lesz ebből valami? mindenestre érdekes.
valakinek van esetleg véleménye róla? -
lesaux
veterán
Nem akarom szidni az Operát (főleg nem az off topicban:)
Kb. két éve próbáltam az Operát, gondja volt a 777SMS-sel meg egy olyan oldallal, amit akkoriban gyakran használtam. Úgyhogy le is szedtem gyorsan. -
Arius
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Skandar Graun, mint világirodalom?
Nemes Pityu biztos örülne ha ezt olvasná :)):DD -
crab
senior tag
Van még pár előnye az operának, mouse gestures(többek között ezért nem tudnék vissza térni az IE-hez), skinnelhető, testreszabható, blokkolja a popupokat, kitölti a formokat, google közvetlenül elérhető a toolbarról, normális java-t használ, nem a kindózosat. És a letöltéseket is jobban kezeli mint az exp! Meg van levelező kliense.
Összeségében sokkal jobb választás mint az exploit!:) Főleg, ha megjelenik az új verzsön! -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Erről Skandar Graun jut eszembe: a káosz papja aki magát a káoszt is cserben hagyhatja elvégre a káoszban hisz.... szal egyértelmű.
Még egy világirodalmi példa: aki őrült azt hazaengedik a háborúból de aki őrült az nem akar hazamenni a háborúból.....
Na abbahagyom mielőtt :F -
twollah
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Izé.
Hint:
A fórumon van Operával foglalkozó topic. -
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ha nekem címezted: tudom, lin alatt én is ezt használom :)
Ha nem nekem akkor....semmi :) -
Warlock_42
senior tag
Igaz, igaz. Bár itt default.
Viszont (csakazértis ;]) egy csomó további feature:
- a lapok nem külön ablakban nyílnak meg, hanem mint kb. az Excellben a munkalapok
- duplázható egy ilyen lap, pl. ezt használtam a PH játékhoz... egyik lapon a válasz a másikon meg kerestem az említett cikkek után.
- ablakban mutatja a cache-et ha akarod
- külön lapon mutatja a letöltéseket... azt is megkockáztatom, hogy biztosabban tölt le mint az IE bár ebben nem vagyok biztos.... vélemények?
De hogy ne csak MS féle propaganda legyen:
- néha bizony fagy, de erre ott van amit már mondtam... megjegyzi a fagyás előtt nézett oldalak címét
- animgifek
- nagyon ritkán gond van néhány oldallal... pl. volt olyan hogy a PH fórumokból is egy adott oldalt nem hozott le (nem mutatta a hozzászólásokat) -
twollah
nagyúr
MAJD NEM MEGHALTAM KÓLA IVÁS KÖZBEN!!!!!!!!!!!!
-
twollah
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Na igen, mint egy Amigás böngésző.
-
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem védem az IE-t arra ott egy nagy cég de az első pontot be lehet azon is állítani.
-
Warlock_42
senior tag
Szerintem inkább próbáld ki.....
Pár (nekem) rokonszenves dolog belőle:
- nem akar egyből netre mászni amikor elindítod
- ha megfagyna a következő indításkor megkérdezi szeretnéd-e onnét folytatni ahol abbahagytad (!!)
- és ami nagyon tetszik: külön minden elemnél mutatja hol tart a letöltés és milyen sebességgel. Ezzel szemben 'hülyéneknézlek explorer' húzogatja a hülye csíkját, a tűzfalamon meg látom, hogy nincs is bejövő forgalom.... -
Warlock_42
senior tag
Ilyesmire gondoltam. Hát akkor sajnos menteni még mindig kell az exploiter. De különben mindenkor Opera ;]
Az animgifeket különben néha behozza néha nem, vagy iszonyat lassan hozza le a fázisait. Szerintem valami olyasmi lehet a háttérben hogy nem frissíti az ablakát normálisan. Nagyon sok fejleszteni való van rajta, de nagyon jó böngésző.
Explorer? Háááát..... kedvencem az amikor egy lefagy, ki akarom lőni, erre bezáródik az összes.... -
lesaux
veterán
Az Opera nem kezeli az animgifeket? Tényleg jó progi lehet. Hány éve is létezik animgif?
-
crab
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Az oldalakat a save with images menüponttal kell menteni, így OK.
Nem tudom az IE miben különbözik ettől, most kipróbálom!:)
remélem erre gondoltál és tudtam segíteni!:)
ps: remélem sok javítást eszközölnek(van is mit) majd az új verzióban, mert már elég régóta ülnek rajta!Engem legföképpen az idegesít, hogy nem animálja a gif-eket.
De még így is sokkal jobb mint az IE,:D és azt sem szabad elfelejteni, hogy semmi köze a 7es verziónak a többihez, ezt teljesen újraírták, tehát ezek a hibák majdnem tekinhetők gyerekbetegségeknek.
Én már vissza sem tudnék térni az IE-hez. -
Warlock_42
senior tag
Crab, te Opera-guru vagy? :))
Lenne egy nagy kérdésem. Amikor tele lett a tököm a szekszplorer fagyásaival, feltettem az Operát. Egy dolog zavarja csak a felhőtlen kapcsolatot, az oldalak mentése. Az ilyen fícsör benne, hogy ilyen tuddhogyértsd módon menti az oldalakat, vagy valahogy rá lehet venni a normális mentésre is ? -
Koji-kun
csendes tag
Srácok valaki tudna nekem eszet osztani?
Nem működnek nálam az animált smileyk
de csak amik a hozzászólásokban vannak.
Itt kint mindegyik mogoz, meg Crab oldalán is
de ami szövegben linkelve van, az meg sem mozdul!
?
thx -
Marcus
aktív tag
Most 2 twollah van?
:O :O :O :O :O :O :O -
crab
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kössz!:D
-
Marcus
aktív tag
Hová tűnt a ph!-s fényképalbumos topik?
Valaki megdobna egy linkkel, hogy hol vannak a képek? -
Fr4G
aktív tag
Ugy latszik, rosszul irtam... azt kellett volna irnom, hogy ''henrik mlyen ujoncnak lenni?''. Egyebkent, eddig en vegulis a partodon alltam, talan ez epp egy kituntetes, hogy nem szolsz hozzam:) Sokan orulnenek egy ilyen ''kituntetesnek'' szerintem :P
-
crab
senior tag
Kisebb frissítésen ment keresztül a smiley list, lehet csekkolni!:)
A link az aláírásomban. -
lesaux
veterán
Nem látom a 801-es hozzászólást. Pedig most 50-re van állítva a hsz-ok száma.
Úgy látszik, nem bírja a lapozást a rencer. -
lesaux
veterán
Ez micsoda: ^-^?
Egy pár embernél látom, de nem tudom, mi az.
Aktív témák
- Proxmox VE
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest