Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
És csak azért mer három a magyar igazság.....
Lassan nyilik az off topic 4...
2000 környékén szokott új nyilni, ugye? -
Hold
őstag
:o)
-
KovacsUr
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
No.
Van egy japán nyelvkönyvem (a Jamadzsi Maszanori-féle, biztos ismered), sok animém, webes nyelvleckék, stb. Akartam menni az ELTE tanfolyamára is, de aztán másra kellett a pénz... Hogy mennyire nehéz, azt nemigen tudnám megmondani (nem állok még olyan jól...) Mindenesetre jó sok időt rá kell(ene) szánni. Játékokkal szerintem elboldogulsz, ha megtanulsz kezdő szintig japánul, aztán a nehéz szavakat szótározgatod. -
Cathfaern
nagyúr
KovacsUr:
Érdekelne, milyen forrsából próbálkozol a japán nyelv elsajátításával, illetve ezeket hol lehetne elérni?
Illetve örülnék, ha írnál egy-két tapasztalatot is: mennyire nehéz megtanulni? Jó, gondolom eléggé, de úgy mégis :) Ugyebár azoknak japán a fellegvára, és nagyon sok jó játék van, amit sose adnak ki más nyelven :) -
slug
senior tag
HELP kéne, gyorsan! Lécci! Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha csökkentek valamit 75 % -al, majd a csökkentett valamit csökkentem 15 %, és még ezt is csökkentem 10 %-al, akkor összesen hány százalékkal kelllene csökkentenem , hogy egyből arra az értékre jussak, mint a 3 lépés után?
Nemtudom hogy kéne kiszámolni, de most nincs is időm rá, ez egyszerűbb volt ide írni! Köszi előre is! -
PeliScan
addikt
sürgős lenne!
mi az ASCII kódja a ''e''+''ö'' nek? tehát a kétpontos e-nek?
thx! -
twollah
nagyúr
Hurrá!
Megfázott a derekam, alig tudok lehajolni.
Olyan boldog vagyok. -
twollah
nagyúr
Na el alukalni.
Legyetek jok. -
twollah
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Van ebben valami amit mondasz.
Remelem van valamilyen uj cim a PhAddikt utan. -
twollah
nagyúr
Ez az 5800. hozzaszolasom.
-
Jester.c
aktív tag
Mijazaz OFF?
-
slug
senior tag
Soma a képeket!! Lécci már naon érdekelnek a repcsik
-
slug
senior tag
Wwwwwoooooooooááááááá! Visszajöttem a nyaralásból! Nagyon ql volt! Szanaszét pecáztam magam, napoztam sokat, meg csajoztunk! Egy ideig hiányzott a gép, de ráharaptam a wap-ra, és nem volt hiányérzetem.
-
PrinczA
őstag
Nektek muxik a [L]http://www.freemail.hu[/L]?
-
Bash
őstag
Ezt nézzétek meg:

-
PeliScan
addikt
Cicces most a PH! arculata! :)
-
hungeek
senior tag
1 rios 3 hozzászólás!!!!!!! (parcin kívül)
-
Som@
őstag
Ki megy a hétvégén megrendezésre kerülő Kecskeméti Repülőnapra?
Aktív témák
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest