Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
ezt most mééér?
mindegy, igazad van!!! este én is folyadékhűtök egyet-kettőt :DDD -
CsendPenge
őstag
A folyadékhűtésnek a legszimpatikusabb formája számomra: SÖR! :))
-
-
twollah
nagyúr
<Annaa18> amugy fiú vagyok,nem baj?!
<Henrik27> hat ha igy monodd
<Henrik27> fiuval meg nem cybersexeltem
Imadom az IRCt. -
guess.who
senior tag
:)
Nem ide tartozik, úgyhogy /OFF
Egyébként számomra nem attól lesz értékes, hogy ''szép'' (nyilván nem egy Mona Lisa), hanem az ún. ''mögöttes'' tartalomtól, amit mögéképzelek jelentésként... De én azt hiszem, hogy a szépirodalmi/képzőművészeti művek is attól lesznek jók, ha az olvasó/néző/hallgató fantáziája elindul, hozzátesz dolgokat, s ettől magáénak érzi... Na, nekem ilyen ez a Holdas kép, a ''világom'' esszenciája van az ablak mögött. :)
Szóval Kedves Bagoly, gyere csak a boksztopicba, megbeszéljük, hogy mi is az az ocsámcság a szemed alatt! :)
/ON -
twollah
nagyúr
Ma nem megyek melózni.
Valami jó hír legalább. -
dzsoni
senior tag
Roh@dt tetves riasztó. Állandóan elkezd csipogni, félpercenként hozzá kell nyúlni. Fogok egy b@szomnagy baltát és belevágom, ha most nem haggya' abba. Megőrülök ettől a sz@rtól! :O
-
Polesz
addikt
rii: Mikor tolod már erre a képed? :) Tegnap még tildy-t is láthattad volna ;]
-
PrinczA
őstag
Mi az az SDO? Az a 3 betu amit szinte mindig latok falakon.
-
PeliScan
addikt
Jajj. :) Gondolod, ha széjjelnéznék a fórumokon, nem találnék ellenkező véleményeket? :t
Másrészt az Index LEHÚZTA A SLAYERT IS! Nekem sem tetszett, de a stílusból adódóan, szóval nem vagyok kompetens ebben, csak azért megemlítettem, hogy érdekes módon az is lájtos és legrosszabb koncert volt szerintük. :U -
Polesz
addikt
Látom az epoxos topic megnyílt újra. Ha ebbe valaki beleköt azt én fojtom meg :D
-
guess.who
senior tag
johnny44
''mi van ha a vérszemet kapó firkászok (nem a tényleg művészi graffitisek) elkezdenek még több helyet kidekorálni, persze éjjel, h minnél kissebb legyen a lebukás esélye.''
Erre mondta egyértelműen a MÁV, hogy innentől kezdve nem lesznek elnézőek az ilyen emberekkel szemben. És igazuk van. Bár hozzáteszem, hogy a tényleg jó, szép, művészi rajzok néha még jól is mutatnak az egyenkék vasúti kocsikon -kivéve ha az ablakokat is lefestik, mert az már túlzás... Ha annyira naív lennék, azt mondanám, hogy ésszel lehetne festetni sok-sok kocsit (csak az alsó kék csík, csak ''normális'' rajzok, stb.) -de ezzel a graffittizés lényege veszne el, azaz az illegalitás, a művészi szabadság, a ''because we can''... Pedig milyen szép is lenne... -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
akkor jo. ha gondolod folytathatjuk ;]
ugyan nem errol volt szo, de talaltam indoklasos kritikat is:
''Hát ez nem sok. A Slayert láttad volna, azok legalább érzésből nyomták!? ? szólal meg barátom a Massive Attack harmadik száma után, és igazat kell adnom: valóban nem hozzák lázba a közönséget ? legalábbis a körülöttünk álló részét, sőt néha egy-egy füttyszót is hallani. Az már csak a saját szívfájdalmam, hogy a nagy kedvenc, a Teardrop sem úgy szól, ahogy kellene. A végére azért beleerősít a bristoli banda, de ennek ellenére sem vagyunk biztosak benne, hogy nem lett volna esetleg jobb választás a világzenei színpadon Goran Bregovic ? aztán később megtudjuk, hogy ők is elég visszafogottak voltak. A koncert után át a Laibachra, iszonyatos a tömeg, a sátorban ötven fok és kétszáz százalékos páratartalom, ennek ellenére a ''totális m?vészetet? hirdető szlovén csapat fáradhatatlan. Az első sorokban két fiatal lány például hatalmas fehér-kék-piros zászlót lenget sokáig. (..)
(magyar hirlap online) -
PeliScan
addikt
NAh, én másztam alszani! Jó8all! (éjt... inkább hajnalt. :) )
-
PeliScan
addikt
NAh, aki kitalálja, hogy ez honnan van, vagy mi, annak jár vmi. Pl piros pont or smthg. :)
:F -
Agyasima
őstag
rog, PeliScan, _Balint_!
Én itt most azon gondolkodnék el, hogy ha 1 ilyen lényegtelen nyavaján ennyit tudtok pörögni, akkor mi a helyzet a fontos dolgokkal? Napokig nyomjátok?
1 ilyen trutyi cikk télleg 2 hozzászólást se ér, ahogy DEN is mondta. -
Don Vittorio
őstag
Ha ott is úgy nyomod, mint itt, akkor nem meglepő... :)
Egyébként gratula az 1500-hoz! :)
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest