Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hmmm... Pár napja lecseréltem az aláírásomat, de eddig még fel sem tűnt senkinek sem... Mééééééééééééér'?!? :)
-
crab
senior tag
Azt hiszem most lefekszek...ja és ma előrébb léptem a ranglistán a ph!seti teamben!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tessék, megszépítettem Parcit is, hátha így könnyebben kapható a dologra :)
(Meg persze az arcképért cserébe :D)
(a régi:
) -
rii
nagyúr
hátra vagyok dölve a székben, ... a bill messze van ... de friisiteni akartam a lapot ....
és az F5-öt az egérrel akartam megnyizni ..... :) -
crab
senior tag
Látom ráéreztél a képszerkesztésre a mobilra konvertálos téma közben!:)
De azért szólhatnánk parcinak hogy cserélje ki a mostani rákot a te megszépítettedre, nem? -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom te milyen programot használsz, de nálam a NeoPaintben a Picture Info-nál lehet kiválasztani hogy melyik szín jelentse az átlátszót. Én általában egy szép kéket használok e célra, ha letöltöd az előbb belinkelt képek bámelyikét és megnézed képnézegetőben, akkor láthatod is :) (Legalábbis az ACDSee nálam nem átlátszónak mutatja az átlátszót, hanem eredeti színén)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sőt, itt az arcképed is megszépítve, bár tudom nem tudsz vele mit kezdeni :)

-
Atom
aktív tag
Télleg frankók ezek a smiliek :))
:DD -
crab
senior tag
Panther kérésére a smiley neve moderálva!:)
-
crab
senior tag
Nézelődtem a plusabit-on, kellemes érzés fogott el a régi problémák olvasgatása közben!Próbáljátok ki ti is, jó vissza emlékezni az akkori időkre!:)
-
Panther
HÁZIGAZDA
RI/OS-bot amúgy keopsz, ugye?
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF:
Ja bár itt nincs is off :)
ON:
Ha valaki meg tudná mondani melyik volt az első hozzászólásom, azt továbbra is megköszönném :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ma a helyi rádióban (Radio Junior, Érd, [L]http://www.radiojunior.hu[/L]) hallottam egy ''Addicted to bass'' című számot. Ez csak a PH! addikt-ról jutott eszembe :D
-
AND1
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ebből látszik hogy kevés mára már az eredetiség és a kreativitás (tisztelet a kivételnek) Egyébként nem csodálkozom mert tudtam hogy van ilyen...megdöbbentett mert ez egy nagyon régi szám már azért :)
Mostanában a remix és és az feldolgozás világát éljük. Látszik hogy régen tudtak azért alkotni hogyha a ''maiak'' úra előveszik és hozzányulnak (de hogy fullra ''ellopják'' az akkor is durva) :) -
PeliScan
addikt
Csodálkoznál, ha tudnád, hogy manapság mennyi minden csak feldolgozás... mind fil, mind zene tekintetében. Elég szomorú... :(((
(persze amikor kimnetek kávézni, mindig arrébbdobtam az antennát, hogy ne legyen vétel, és bociszemekkel: ''nem tom ,eccercsak elment a zene'' heeh, legalább félóra csend volt, amíg meg nem találták újra az ideális antennapozíciót ;] ) -
AND1
őstag
Este itt hallgatok magamban számokat és valami érdekesre lettem figyelmes...
Kiváncsiságból mostanában töltök régebbi számokat is le...illik ismerni az eloző generációk nagyjait is azért :)) Na szal épp a Led Zeppelin-nél tartottam. Lejött a Kashmir cumü számuk. elkezdem hallgatni. Mondom ez ismerős valahonnan.Nem, nem jutott eszembe...aztán hosszas gondolkodás után leesett hogy ez az alapja a Puff Daddy-Come With Me(OST of Godzilla) cimü számnak. De nagyon durva hogy nem elég hogy ''elcsórta'' hanem fullra ugyan az...minden ritmus benne. Akár fel is énekelhetné pufpapa miközben a Zeppelin játsza mert csontra ugyan az :)
Remélem nem untattam senkit csak gondoltam irok egy kis érdekességet igy az éjszaka közepen...és hol is lenne ennek jobb mint az OFFTOPIC-ban. :)
Tehát ezt hallgassátok meg egymás után ha ráértek:
Puff Daddy-Come With Me = Led Zeppelin - Kashmir -
crab
senior tag
Egy szivességet kérnék!
Akinek van kedve próbálja meg, hogy le bírja-e játszani:[L]http://www.tar.hu/crab/26hobc.mp3[/L]
Ez egy mp3pro kódolású zene, de nálam nem akar szólni!
Thanks! -
Panther
HÁZIGAZDA
Mi van a mai hírekkel?
-
jojojo
senior tag
Most kezdődik a Linda a magyar 1-en,de rég láttam már és,hogy szerettem régen:o
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF: HiperG én kiszállok, ez nem chat, nem akarok bajba kerülni, nem szép dolog amit csinálunk.... csináld magad.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért ha megnézitek, twollah sincs már messze a 4000-től...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pedig Den sokkal később jött a PH-ra mint én. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy ő a ''hold''-asabb :)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X, 32GB DDR5, RTX 5070 12GB, 1TB NVMe
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Vadonatúj, nem aktivált!
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan // GARANCIA // INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest