Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Jó szar napom volt ma a munkahelyen.
Remélem a holnapi jobb lesz. -
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
na nalam a beepitett szekreny azt jelenti hogy meg az eredeti berendezes resze, szal mar vagy 30 eves. konyhabutor mar lett cserelve, lattam milyen az eredeti.. hat nem kicsit szocreal.. beepitett = a csempe hozza van fugazva meg 1 olyan deszkahoz volt hozzaszogelve ami anyas csavarral lett hozzafogva a panelhez, masik vege a csavarnak lakason kivul (ott a liftakna van) mellesleg van 1 bazinagy szellozocso azt kell eltakarnia a rendszernek es abba fogom bekotni a paraelszivot (es magasrol szarom le ha a lepcsohaz az en ebedemet szagolja :DDD)
voltam 1 masik lakasban is, ott pl ezt a beepitett szekrenyt siman korbecsempeztek.. na erre aze nem volt gusztusom inkabb levetkoztettem az egeszet betonig -
guess.who
senior tag
Jaaaa, én úgy értettem, hogy konyhabútor=beépített szekrény... :) Akkor az előző hozzászólásomban is utóbbi. Olyanunk van ugyanis. :)
Viszont ha jó helyre teszed a tűzhelyet, akkor a szekrény egyik oldallapját megspórolhatod. :DDD
Valaki nem tudja, hogy egy adott kocsiról hirdetés alapján hogyan lehet eldönteni, hogy van-e abban a típusban négykerék, felező, ilyesmi? Esetleg valami normális autós adatbázis?... -
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
feher konyhabutor, nem csunya igazan telleg csak a szetazott also leceket kene cserelni meg esetleg ajtokat mert azok 1 kicsit megviseltek es az ajto mogott van a fiok ami meg nem praktikus. viszont a beepitett szekreny az mar gazabb, arra mindenkepp rakni kene rugos szanert meg 2 oldallapot ami le7 hogy gyakorlatilag 3 ismeros asztlaos viszont van... csak debrecenben de most aktualis amugy is 1 utanfutos feljoves mert debrecenben van a tuzhely meg a paraelszivo ami beepitesre fog kerulni.
-
guess.who
senior tag
...szóval tomcs:
Mi is ''peccselgettünk'' pár éve a konyhabútoron, lényegében az ajtókat csináltattuk meg rendesre, illetve később a vágólapot (mármint nem a Windowsosat) cseréltük. :) Ha belül csúnya, azt meg le lehet festeni, aztán úgysem látszik. :DDD
Az tény, hogy egy ismerős asztalos azért nem árt, sokat lehet spórolni vele. :D -
Szalma
őstag
OFF a már lezárt MassiveAttack OFF-hoz... (PeliScan-hoz és _Bálint_-hoz lazán kapcsolódva.)
Szeretetet az MA-tól biztosan nem kap az ember. Hallgatni lehet, de biznisz az egész... Ha szeretetre és végtelen hangulatra vágyik az ember, akkor Korai Öröm javasolt. A Sziget 0.75-1.2 órás, ráadással együtt is rövid ''koncertjei'' nevetségesek. Egy komoly koncert 2-3 órás minimum hossza alatt alakul ki egy normális, a koncertre hangolódott hallgatóság. A Sziget olyan, mint a TV, a filmek közé biggyesztett reklámokkal: belemelegednél, de folyton átkapcsolásra késztetnek... :(
A TCS kifejezetten gyenge volt (még magukhoz képest is).
Uj Péternek volt sok igaza, bár nem szeretem a stílusát.
ON
És... IGEN! Jól látjátok! Haza/vissza jöttem, boldogság mindenkinek...
Szeretettel:
Szalma
ui.: twollah drága! Mi ez a pálfordulás? Megyük lassan tarokkozni sör mellett?!? -
Hold
őstag
Tomhardware oldalon keresném a 15 -20 videókártya tesztjét .. régen megtaláltam most nem tudom.. egy táblázatban voltak.. mutassa meg valaki legyen oly kedves
-
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
nem mondtam, hogy tetszik. az volt a bajom, hogy ugy ereztem olyat kersz szamon a cikk irojan, ami nem is volt celja, es nem is lehetettvolna.
ez a defektem, hogy mindig belelovallom magam. :) remelem lattad vegig, hogy tulreagalom a dologot, es nem bantodtal meg.
ha megis akkor most kerek elnezest igy utolag, eltuloztam a dolgot egy kicsit. -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
milyen ertekeit?
arrol szol hogy milyen a sziget utani elso nap erzese. milyen volt atmenni a sziget forgatagan, es hagyni hogy a sziget forgataga is atmenjen rajtunk.
milyen ize van a szanknak, mitol zug a fejunk.
igen az utolso nap megviselt vagy, es a nagy durranast akarod a vegere, ha nem jon hat csalodotta valsz, es talan meg azon is karrogsz amin maskor nem.
nekem total az jon at, hogy a szerzo igenis ismeri es szereti pl az animat, meg az attackot. es szerette volna, ha jo lesz. tobbet vart. nem kapta meg.
irj mar legyszives a szerzonek, hogy mondja el neked miert is irta ezt a cikket. mi volt vele a celja. nem az hogy neked megmondja milyen zenekar a mittomenmi. hogy hogyan kell eloadni egy szamot. de meg csak azt sem hogy mit gondolj.
csak is kizarolag a sajat szubjektiv pici vilagabol nezve egy oldalban a sziget utolso napjan felhalmozodott elmenyei kozul a legmeghatarozobbat leirta.
baing, nem voltak neked szimpatikusak. te mashogy irtad volna, masrol. (erre jo pelda az azota folkerult 2 masik iras)
szerintem ennyi a tortenet. nem tudok mit hozzatenni.
ja elemzes. igen van elemzes is az indexen. ez nem az. ha az lenne akkor mar ketto lenne belole, de szerintem azt nem akarna a szerkeszo. o inkabb egy elemzest, es tobb egotripet (or what) akar. -
PeliScan
addikt
rog, nem értelek. tényleg ennyire máshogy nézzük a világot, vagy csak élvezed, hogy lehet egymás mellett elbeszélni!? :F beszarás.
Szeretném, ha felmutatnád a cikk értékeit! Megteszed?
(amúgy pedig az a link, amit pár kommnetel alább van, egy ELEMZÉS, és inkább objektív) -
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
mondjuk az index cikkeket olvasva mindig felmerül bennem a kérdés, volt már valami az életben, ami ezeknek a fazonoknak tetszett? csak a fika, meg a gúnyolódás mindenen, de az nem derült még ki számomra, hogy akkor mégis mi lenne az ami jó, hogy mivel lennének vajon elégedettek...
-
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
komolyan nem tunt fel eddig, hogy az osszes sziget cikk valakinek a velemenye. sot minden nap legalabb 1 olyan iras van az indexen, ami egy subjektiv nezopontbol elemez egy esemenyt, jelenseget?
akkor epp ideje volt, hogy eszrevedd..
szvsz imho, szerintem (mielott azt hinned, hogy ez a vegso igazsag, es nem az en velemenyem)
:) -
KovacsUr
addikt
Jaj, ne védd már annyira azt a cikket... Két hozzászólást sem ér meg az egész, nem két oldalnyit. A cikk maga a blöff netovábbja, az benne az egyetlen értékelhető (megmosolyogtató) pont, hogy volt pofája a szerzőnek beleírni a 'blöff' szót. Az író egyszerűen nincs képben, gyaníthatóan egy-két sörrel többet ivott a kelleténél, és semmi nem áll össze neki. Most mit szépítsünk ezen? Azért, mert nekem némely jazz-lemez ''magas'', nem mondom rá, hogy értelmetlen... stb. Ha valamit nem értek, nem azt írom, hogy 'ezt meg minek csinálták?', hanem vagy nem szólok hozzá, vagy azt mondom, hogy 'hopp, bocs, ezt nem értem'.
-
PeliScan
addikt
Egyszer nem fordult elő benne az, hogy szerintem, nekem úgy tünt, véleményem szerint, valószínüleg, nekem így jött le, nem biztos de, imho, szvsz. Az pedig, hogy vkinek mi a véleménye, és hogy hogy tudja unalamsan és szarul leírni, nem tartozik rám. de sajnos el kellett olvasnom, mert eddig index olvasó voltam. lehet hogy leszek is, de ez azért zavar.
-
-
PeliScan
addikt
Igen, tényleg meddő a vita. :)
Nekem pl az adatok áramlása nemhogy negatív volt, hanem pozitív: nem magyaráztak semmit, gondolja az ember, amit akar. Ráadásul a zenére komponálja, tehát nem nagyaon célszerű a kettőt külön vizsgálni, mert együtt adták a koncertélményt!
De nem mondta el, hogy szerinte MIÉRT nem mond semmit az adattömeg. Vagy hogy ez miért baj? szerintem akkor is húzta volna a száját, ha a National Geographic-ból beollóznak egy cikket, mert hogy annak meg túl mély értelme van.
Igazad van, átad egy filinget. Kérdés, hogy elég-e ez egy cikktől? szerintem nem, szerinted meg igen, mert ez is egy stílus. ez is lehet, de akkor én kihagyom ezt a stílust, addig legalábbis mindenképp, amig nem fejlődik élvezhető szintre. -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat nagy az isten alltkerje:
[L]http://index.hu/politika/bulvar/guineapig080/[/L]
most akkor sirjun, vagy nevessunk..........:-((((( vagy csak egyszeruen ussuk agyon aszt az allatot????
udv
neduddki -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
tehat.
a csoki szar:
''Mindez azonban éppen akkora blöff volt, mint az új album maga.''
az indoklas (trefasan, elobb van mint az allitas amit indokol)
''A kérdést adatok váltották fel. Égő olajkutakról, elpusztult földterületekről, szén-dioxid-kibocsátásról, fegyverzetről, katonai létszámról jelentek meg számsorok, demonstrálandó a világ helyzetét, de még inkább az együttes politikai és környezettudatosságát.''
a masodik indoklas:
'' Az adatok végtelen árama úgy tűnhetett, szól valamiről, pedig lényegük ugyanúgy homályban maradt, mint az, hogy a Mezzanine után miért is készült el a 100th ''
ha itt meg azt varnad, hogy indokolja meg, hogy miert marad homalyban, az kb ilyen lenne:
a csoki szar. miert? mert rossz ize van. miert van rossz ize? tul edes? miert edes?
menjunk vegig az egesz cikken?
nem hiszem hogy sok ertelme lenne. inkabb azt nezzuk miert szuletett a cikk, es mirol szol.
arrol hogy milyen a sziget utani elso nap erzese. milyen volt atmenni a sziget forgatagan, es hagyni hogy a sziget forgataga is atmenjen rajtunk.
milyen ize van a szanknak, mitol zug a fejunk.
igen az utolso nap megviselt vagy, es a nagy durranast akardo a vegere, ha nem jon hat csalodotta valsz, es talan meg azon is karrogsz amin maskor nem.
nekem total az jon at, hogy a szerzo igenis ismeri es szereti pl az animat, meg az attackot. es szerette volna, ha jo lesz. tobbet vart. nem kapta meg.
ennyi. -
PeliScan
addikt
Nahmind1, télleg megyek már hunyni egyet, azért nyugodtan lehet addig magyarázni a hülye fejembe, hogy a csoki szar hol van alátámasztva. :t
-
PeliScan
addikt
haddneolvassam most el az összeset :)
Igen, ezek egyrészt zavarnak, de ez az én saját nyomorom, de hol van itt bármilyen indolklás, alátámasztás? Ha én azt mondom, hogy a csoki szar, akkor érthető, ha valaki megkérdezi, hogy miért szar szerintem! épp ezért csak úgy leírni h a csoki szar, fölösleges. -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Mindez azonban éppen akkora blöff volt, mint az új album maga.
...nem énekelhető el olyasmi, hogy az éjszaka egy nagy folyó
ezt a kettot mire irtad mint pelda?
ezek lennenek azok allitasok, akelyek teged zavarnak, es amiket nem indokolt meg?
vagy mi?
tetszett e?
tudod mit, egyre tobbszor olvasom, es egyre jobban tetszik.
sot elkezdtem bogaraszni, es talaltam meg egy csomo jot:
[L]http://index.hu/kultur/eletmod/[/L] -
PeliScan
addikt
Neeee csináld már. :) Akkor ezexerint ez is alá van így támasztva:
a XXI. században, és tizenkét éves kor felett felelősséggel nem lenne szabad szar esszéket írni egy nagyforgalmú portálra, többekközett olyan semmitmondó dolgokkal, hogy ''Rádöbbenek, hogy váll lapokkal ellátott bőrmellény van rajtam.'' -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem ismerem a kérdéses számot, de a cikkben idézett két kifejezés már önmagában elég ahhoz, hogy valószínűsthető legyen, hogy az én ízlésemnek már túlságosan is ''magasztos'' hangulatú lenne.
A ''She loves you''-t viszont ismerem... nos, ehhez a kis dalhoz képest a két idézett kifejezés alapján tuti magasztos az A.S.S. dal.
De a lényeg nem ez. Szerinted a dal vállalható, a cikk írója szerint pedig nem, de te nem a konkrét véleményével vitatkozol (amivel egyébként sok értelme nem lenne, lévén teljesen szubjektív témáról van szó), hanem azt állítod, hogy nem indokolta meg az állítását. Pedig megindokolta, amennyire egy ilyen szubjektív állítást meg lehet indokolni. -
PeliScan
addikt
Horace Andy-t például nem lehet rossz formában látni, igaz, nem is ismeri Révész Sándort.
Mindez azonban éppen akkora blöff volt, mint az új album maga.
...nem énekelhető el olyasmi, hogy az éjszaka egy nagy folyó...
Ezaz egy dolog, amit szépen megindokolt: :D
...VIP-karantén... ez a fesztivál legdinamikusabban fejlődő színtere. A műanyagszékes udvarból mára tömörfa bútorokkal, színes reflektorokkal és melegkonyhával felszerelt rezervátum lett.
Nah, de mostmár kivele: tetszett? -
WN31RD
addikt
-
twollah
nagyúr
FLaMeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Tök jó.
Imádom amikor osztják egymást az emberek. -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
»a ''Sí lávz jú, je, je, je'' mennyivel nyújt több magasztos mondanivalót, mitn az ''éjszaka egy nagy folyó''«
Semmivel, tényleg nem nyújt egyik sem magasztos mondanivalót. A kettő között a különbség csak az, hogy a ''She loves you'' nem is akar olyannak tűnni, mintha magasztos mondanivalója lenne. -
PeliScan
addikt
''nem énekelhető el olyasmi, hogy az éjszaka egy nagy folyó''
hol itt az indoklás..? :D amúgy ez az Anima egyik lexebb szerelmes dala, amik ugye nem logikus gondolatvezetés mintapéldái.
azért érdekelne, hogy akkor a ''Sí lávz jú, je, je, je'' mennyivel nyújt több magasztos mondanivalót, mitn az ''éjszaka egy nagy folyó''. imho semmivel, mégis mindekettő jó. -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Pont azt próbáltam elmagyarázni, hogy pl. a szórakoztatóipar fenegyerekei éppen az ilyen ''érzések és benyomások'' manipulálásában profik.
''racionálisan próbálod felfogni [...] az embernek vannak érzései''
A racionalitás nem tagadja az érzéseket. Éppenhogy nagyon is számol velük. -
twollah
nagyúr
Megfigyeltétek, hogy Den mostanában egyre több elírást, helyesírási hibát vét a hozzászólásaiban?
-
PeliScan
addikt
Egy kicsit túlzottan is racionálisan próbálod felfogni a világot. :F Azért az embernek vannak érzései, benyomásai, amiből levonja a következtetést. Én pl elhiszem nekik, hogy amikor a végén azt mondták, hogy nagyon tetszett a város, hátmég a barátságos közönség akkor nem csak 1 marketingdumát szavaltak. (bár elképztelhető ettől még.)
-
Den
veterán
Hát az index télleg elég gagyi lett. Annyira egykaptafa a cikkek felépítése, az egész egy öncélú jópofizás, erőltetett poénokkal.
-
PeliScan
addikt
nem, egyértelmű, hogy akkor nem tünne föl h nincs alátámasztva semmivel (mert tudnám én azt magamtól is) de tetszeni nem tetszene a cikk akkor sem, ez is biztos.
műfaj lenne? hát akkor tényleg die human race. ha már az igénytelen, és unalmas pocskondiázás műfaj lett... :DDD) cikk. (?) -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
''érdekelheti az embert, hogy miért gondolja vki homlokegyenest másképp, mint a többség''
Leírta, hogy miért gondolja másképp. Lehet a véleményével vitatkozni, lehet részletesebb magyarázatot kérni, de nem igaz, hogy nem indokolta meg a véleményét. (Gy.k.: a cikkíró szerint pl. egyszerűen rosszul énekelt az énekesnő plusz hülye szövege volt a daloknak.)
''ez kevésbé volt kereskedelmi produkció [...] volt benne [...] szeretet''
Már bocs, de röhögnöm kell. Szerinted mégis miből lehet ilyesmit érezni? Vajon azok, akik abból élnek, hogy elhitetik az emberekkel, hogy milyen jó őket hallgatni, milyen jó velük bulizni (nem a M.A.-re gondolok, hanem úgy általában a szórakoztató iparra), azok nem képesek arra, hogy eljátsszanak bármilyen érzelmet/hozzáállást/stb.? Ha pedig képesek rá, akkor mi alapján dönthető el, hogy mikor őszinték és mikor csak játszanak? (Nem is beszélve arról, hogy kőkemény érdekük eljátszani, hogy szeretik a közönséget.) -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
de de.
ez egy mufaj.
az ember gyereke megnez egy filmet es leirja, hogy tetszett/nem tetszett neki ez meg az.
ez egy stilus.
ugy irja le mi nem tetszett, ahogy a barataival is beszel.
pont ugy, es annyi indoklassal, ahogy te is tetted, amikor a cikket minositetted.
semmivel sem melyebben vagy feluletesebben. jobban vagy kevesbe alatamasztva.
csakis az erzeseit ontotte szavakba. ezek most ne estek egybe a tieiddel. ha ugyanilyen hangon stilusban egy neked tetszo velemeny irna le, lehet hogy mashogy allnal hozza a dologhoz. (erre nem kell valaszolni, tudom hogy akkor is igy allnal hozza) -
PeliScan
addikt
Csak szép sorban. :) (növekvő sorrendben nézem a hozzászólásokat, ha vki nem vágná:)
_Balint_: meg lehetne próbálni. :) bár engem nem fizetnek érte, nem úgy mint a cikkírót... :o -
WN31RD
addikt
-
rigoci
csendes tag
Na megyek veszek reggelit. Kezdek éhes lenni. :C
-
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Ugyan... Ez egy kereskedelmi produkció. A Massive Attack nem emberbaráti szeretetből jött ide koncertezni, hanem pénzért. Ha valamivel dolgoztak, akkor a szándékuk a plusz munkával az volt, hogy jobban tetsszenek a közönségnek, tehát több lemezük fogyjon, és később nagyobb valószínűséggel jöjjenek el az emberek a koncertjeikre. Ez így működik, ők már régen nem amatőrök.
-
Jester
aktív tag
Na, az elmúlt fél órában egy kib.szott zárlatos pénztárszalgos számológép miatt háromszor jó közel kerültem a megsüléshez.
Céges környezet: első lépésben egy monitor adja fel a lelkét nagy fény és hangjelenség között. Na, kit hívnak? Megnézem, monitor csere, egész szobában mindent levágott a vacak. Biztosíték be, indítás. Ekkor a képembe robbant az egész számológép monitorostól. Nagyon jó, villanyszerelők értetlenül néznek, mondván még mindig rossz a monitor. Mondom, ez már másik. Kábel csere is megvolt, de még egyszer. Új próba, elindul minden, visszadugjuk az eszközöket, látszólag minden megy. Enyhe mozdítás után a képembe robbant megint a számológép, de most már legalább látszott, hogy nem a monitor robbant, hanem az a vacak. Konnektorból kirángat, ablakon kidob, dühöng. B. meg, nem ennyiért akarom otthagyni a fogam.
Ilyenkor dühös vagyok, mert a felhasználóknak jó, hogy az a kényelmes, hogy az összes kábel egy hozzáférhetetlen helyen fut egymásba gubancolva, de nekem nem. Na mindegy, legalább most, hogy kidühöngtem magam, meg kiírtam magmaból ezt, egy kicsit nyugodtabb vagyok. -
PeliScan
addikt
Nekem két fő bajom van:
1. egyrészt alaptalanul fikáz; Anima > kiragadott szövegek... tényleg nem ez volt a legjobb koncertjük, de azért elég nagy név ahhoz, hogy csak úgy le lehessen ''élvezhetetlen''ezni.
2. teljesen szubjektív a Massive Attack is, szerintem nem rossz az új album, de még ha rossz lenne is, tényleg úgy érzem, h dURVA hálásnak kéne lenni azért, hogy nem csak idejöttek, és csak azt ordibálták, hogy ''Bjjúdápeszt, mék szám nóóójsz!''
3. nem is vicces, pedig próbálkozik, elég szánalmasan :( -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
''a massive attack az EGÉSZ vizuális show-ját lefordította magyarra;állatiszép gesztus volt. Erre meg...''
Nem láttam a M.A. vizuális showját, tehát nem szeretnék állást foglalni abban a kérdésben, hogy jó és színvonalas volt-e.
Ha viszont nem volt jó és nem volt színvonalas, akkor semmit nem ér az, ha lefordították magyarra. Magyar nyelvű szarral semmivel nem megyünk többre, mint angol nyelvűvel.
Persze elképzelhető, hogy a show jó volt, és azáltal, hogy a nyelvi akadályokat is sikerült leküzdeni, még jobbá vált... nem tudom. Csak azt akartam mondani, hogy gesztusokkal nem lehet helyettesíteni a tartalmat. -
WN31RD
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem tetszett igazán. De kérdés, hogy ha a cikk egyébként reális képet fest a Szigetről, akkor egy ilyen rendezvényről hogyan lehetne jó cikket írni?
Persze el lehetne kezdeni elemezgetni a szociológiai, stb. hátterét meg működésmódját a dolognak, de az hosszú lenne és unalmas.
Őszintén szólva... tényleg nem jó ez a cikk, de nem azért, mert fikáz, hanem azért, mert nem elég színvonalasan (talán nem elég elegánsan?) fikáz. -
PeliScan
addikt
Nem tudom, hogy nyissak-é neki topicot..? :((
Ez a cikk csak pl, de mostanában szinte mind ilyen. :( -
Bagoly
senior tag
Most nézem, hogy Kiss Gabriella hirdetést vett a PH!-n!
Köszönjük a támogatást! Azért így mégiscsak elegánsabb, mint így:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=20016[/L]. ;] -
Polesz
addikt
Sorban alakulnak át az emberek házigazdává? :)
-
Üdv mindenkinek.
1 kérdés ATI-s tuningolóknak.
Lehetséges ATI R9700pro-t R9800-á alakítani?
Egyik ismerősöm ugatta ezt,és nem'tom,hogy kamuzik-e.
Kösz mindenkinek,AthlonBoy.:) -
rog
addikt
je most latom, hogy a webdesigner allashirdetes vegre helyere kerult :)
-
DoubleD
aktív tag
Soha ki nem hagynám:
Online tagok száma: 2
Tag Utolsó mozzanat
DoubleD 2003-08-05 05:29:23
&rush 2003-08-05 05:15:11
Sziget volt. Álmos vagyok. Megyek aludni. Yó reggelt tagok. (kvázik, újoncok, addiktok, mindenki... :) )
Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest