Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
steveetm
őstag
[/IMG] a vége
Üdv.: steveetm -
boygo
aktív tag
Ugye nem miattam volt ez a kis össze zördülés. :U
-
boygo
aktív tag
Valszeg én vagyok a béna de hol találom a Fix.tv-és topicot ? :P
-
Polesz
addikt
Egon: mégsem fejtem ki a véleményem. Részemről ennyi.
-
Cos
senior tag
Azt mondja meg nekem Valaki hogy hogyan tudok beszúrni képet hozzászólásba, vagy akár az aláírásomba?
-
Bash
őstag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Frissíts!
-
senior tag
válasz
üzenetére
!Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásban?Válaszoljatok!Köszönöm
-
Bash
őstag
válasz
üzenetére
Nekem van 6db 1024x768-ban és ugyanaz a 6 1280x 1024-ben. Ha gondolod mailben elküldöm.
-
Superman
nagyúr
Most éppen kedvet kaptam ahhoz, hogy beszúrjak egy kis képet az aláíráshoz. Kérdés: hogyan kell, mert az
taggal nekem nem megy, nem jeleníti meg a képet, a html meg le van tiltva. Akkor?
-
bigdewil
csendes tag
Akko,hol a francba wan az angol sim? Me hogy kérjek másikat,ha nincs meg a rossz??? Wazze!:O
-
senior tag
Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásba?Milyen egy Lg Flatron monitor érdemes-e megvenni?
-
bigdewil
csendes tag
Bocs,de ha nem ismi a newem,akkó nem az a jeges wagy,akire gondotam.:U
-
bigdewil
csendes tag
Bocs.De te Jeges,wltlen,nem az a Jeges wagy?:))
-
slug
senior tag
Itt nem találtam, közvetlenebb linket nem tudtok, ahol ár is van?
-
slug
senior tag
Vki tudna mondani linkeket, hol tudnék venni Motorola T720i-hez adatkábelt?
Több link érdekelne! -
Hold
őstag
Átestem a 2000 hozzászóláson :o)
-
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
Agyasima
őstag
Hali emberek!
Elég jó volt a tegnapi tüzijáték itt. :-)) -
Som@
őstag
''AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.''
Ebben egyettértünk.
Azonban az általam felvetett oldalon a német jelentések találhatók meg (angol nyelven). Ennél talán nem kell hitelesebb. -
tildy
nagyúr
Mültkor spektrumon erről volt egy fillm.Bár abban csak pár dolgot mutattak (ezért nem értem ezt a mostani hú de nagy bejelentést sem.).
Pl. ikerkísérletek:egyikbe méreginjekció, hogy reagála szervezete rá, majd mindkettő a boncasztalon, hiszen így az előtte-utána állapotot könyen tudták vizsgálni...
AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne. -
Som@
őstag
johnny44: igen kipihentem magam. Mostanában sikerül elég sokat aludnom. :))
Amúhy azért jöttem át ide, hogy nehogy megint az legyen a baj, hogy offolunk egy másik topikban. Látod: most már figyelek! (de vajon meddig? :DDD) -
twollah
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Azt a könyvet még nem olvastam.
-
PeliScan
addikt
NAh most jövök a T3ról; nem volt ez egy szar film, nem értem miért kell annyira mindenhol lefikázni. Nekem igenis tetszett. :)
-
Nekem se müxik,waah.:(((
-
Cathfaern
nagyúr
Azért, hogy megváltoztasd az aláírásod, nem kell egy új hsz-t írni ;] Megváltozik az anélkül is (egyébként úgy tűnik a RI/OS R3 nem ért a szóból :P)
-
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
Som@
őstag
Nyilvánosak a náci kísérletek jegyzőkönyvei
[L]http://index.hu/politika/kulfold/nazi0819[/L]
Én már vagy fél órája ezt olvasgatom. Nem semmi miket csináltak ezek, akkor, ott. :(
És még mennyi mindent nem tudunk.
Nem azt mondom, hogy tanulságos olvasmány, de itt nagyon sok olyan dolog van (szinte minden) ami a törikönyvekből kimaradt! -
Som@
őstag
Akit netalánérdekel, tettem fel a Budapest Plázsról is képeket az alábbi címre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588224 [/L]
-
Som@
őstag
Nem rég jöttem haza a városból. Kint voltam(tunk) a víziparádén.
Most töltöm fel a képeket az alábbi helyre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588187&beginnum=0[/L]
És ha már ott jártunk, megnéztük a Budapest Plázst!
Kommentárok folyamatban... -
Agyasima
őstag
Üzenném mindenkinek, hogy az OffTopic nem politikatopic, van politikával foglalkozo topic több is mint kéne, tessék odamenni....
És nézzétek a magyar meccset 5től!!!!
És a pizza nem lett túl, jó, de az akkor is yo.. -
Hold
őstag
tipikus PR szöveg..
azt nem mondhatja hogy nincs pénz semmire ezért minket állampolgárokat vesznek palira.. mi fizetjük a kocsiját az autakat mindent..
mondja azt hogy nagy szarban vagyunk ?
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest