- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cos
senior tag
-
steveetm
őstag
[/IMG] a vége
Üdv.: steveetm -
Cos
senior tag
-
Cos
senior tag
-
boygo
aktív tag
Ugye nem miattam volt ez a kis össze zördülés. :U
-
steveetm
őstag
-
Som@
őstag
-
steveetm
őstag
-
Som@
őstag
-
KovacsUr
addikt
-
Som@
őstag
-
boygo
aktív tag
-
steveetm
őstag
-
Som@
őstag
-
steveetm
őstag
-
steveetm
őstag
-
steveetm
őstag
-
boygo
aktív tag
Valszeg én vagyok a béna de hol találom a Fix.tv-és topicot ? :P
-
Polesz
addikt
Egon: mégsem fejtem ki a véleményem. Részemről ennyi.
-
Cos
senior tag
-
Cos
senior tag
-
steveetm
őstag
-
steveetm
őstag
-
Cos
senior tag
Azt mondja meg nekem Valaki hogy hogyan tudok beszúrni képet hozzászólásba, vagy akár az aláírásomba?
-
bigdewil
csendes tag
-
Superman
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
Bash
őstag
!Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásban?Válaszoljatok!Köszönöm
Frissíts!
-
Den
veterán
-
.:InnoMan:.
senior tag
Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásba?Milyen egy Lg Flatron monitor érdemes-e megvenni?
!Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásban?Válaszoljatok!Köszönöm
-
Bash
őstag
Nem tudjátok honnan lehet longhornos háttérképeket letölteni 1024x768 -as felbontásba?Milyen egy Lg Flatron monitor érdemes-e megvenni?
Nekem van 6db 1024x768-ban és ugyanaz a 6 1280x 1024-ben. Ha gondolod mailben elküldöm.
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Most éppen kedvet kaptam ahhoz, hogy beszúrjak egy kis képet az aláíráshoz. Kérdés: hogyan kell, mert az
taggal nekem nem megy, nem jeleníti meg a képet, a html meg le van tiltva. Akkor?
-
bigdewil
csendes tag
Akko,hol a francba wan az angol sim? Me hogy kérjek másikat,ha nincs meg a rossz??? Wazze!:O
-
.:InnoMan:.
senior tag
-
jeges
senior tag
-
bigdewil
csendes tag
Bocs,de ha nem ismi a newem,akkó nem az a jeges wagy,akire gondotam.:U
-
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
-
bigdewil
csendes tag
Bocs.De te Jeges,wltlen,nem az a Jeges wagy?:))
-
slug
senior tag
Itt nem találtam, közvetlenebb linket nem tudtok, ahol ár is van?
-
jeges
senior tag
-
crab
senior tag
-
crab
senior tag
-
slug
senior tag
Vki tudna mondani linkeket, hol tudnék venni Motorola T720i-hez adatkábelt?
Több link érdekelne! -
Hold
őstag
Átestem a 2000 hozzászóláson :o)
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
Hali emberek!
Elég jó volt a tegnapi tüzijáték itt. :-)) -
Som@
őstag
Mültkor spektrumon erről volt egy fillm.Bár abban csak pár dolgot mutattak (ezért nem értem ezt a mostani hú de nagy bejelentést sem.).
Pl. ikerkísérletek:egyikbe méreginjekció, hogy reagála szervezete rá, majd mindkettő a boncasztalon, hiszen így az előtte-utána állapotot könyen tudták vizsgálni...
AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.''AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.''
Ebben egyettértünk.
Azonban az általam felvetett oldalon a német jelentések találhatók meg (angol nyelven). Ennél talán nem kell hitelesebb. -
Som@
őstag
Mültkor spektrumon erről volt egy fillm.Bár abban csak pár dolgot mutattak (ezért nem értem ezt a mostani hú de nagy bejelentést sem.).
Pl. ikerkísérletek:egyikbe méreginjekció, hogy reagála szervezete rá, majd mindkettő a boncasztalon, hiszen így az előtte-utána állapotot könyen tudták vizsgálni...
AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.Azt a filmet pont nem láttam. :)
''(ezért nem értem ezt a mostani hú de nagy bejelentést sem.)'' -
tildy
nagyúr
AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne. -
Som@
őstag
johnny44: igen kipihentem magam. Mostanában sikerül elég sokat aludnom. :))
Amúhy azért jöttem át ide, hogy nehogy megint az legyen a baj, hogy offolunk egy másik topikban. Látod: most már figyelek! (de vajon meddig? :DDD) -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Kibaszottul be vagyok rugva.
Amug y a Hitler cseszealjait olvastad ?
Abban van a z iagzo osszeeskuves elmemetlet + az aramszunetektre a megoldas .
Udvozlkettetl:
Warlock az OFF.
OFF....Azt a könyvet még nem olvastam.
-
PeliScan
addikt
NAh most jövök a T3ról; nem volt ez egy szar film, nem értem miért kell annyira mindenhol lefikázni. Nekem igenis tetszett. :)
-
Warlock_42
senior tag
-
twollah
nagyúr
Lehet, hogy tul sok osszeeskuves elmelettel foglalkozo konyvet olvasok?
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
-
Som@
őstag
-
Vision
veterán
Nekem se müxik,waah.:(((
-
crab
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Azért, hogy megváltoztasd az aláírásod, nem kell egy új hsz-t írni ;] Megváltozik az anélkül is (egyébként úgy tűnik a RI/OS R3 nem ért a szóból :P)
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
crab
senior tag
-
Som@
őstag
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Som@
őstag
-
crab
senior tag
Na ez aztán felháborító, már nem is érdekel! Operával nem lehet megnézni!:(((
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
Egyszerűen arról van szó, hogy a németeket újra megfélemlítik ezzel.
A német nép a nagyapáik által elkövetett bűnökért még mindig bűnhődnek. -
Som@
őstag
[L]http://nuremberg.law.harvard.edu/php/docs_swi.php?DI=1&text=overview[/L]
Csak úgy éred el a teljes dokumentumot, ha keresel benne!
Amúgy angolul van. (Legalábbis az, amit eddig olvastam. :D) Németül nekem sem sok közöm lenne hozzá. -
Som@
őstag
''Nyugodj meg, hogy más államok hadseregei is csináltak, csinálnak hasonló kísérleteket''
Tisztában vagyok ezzel.
Azért mondjuk a náci kisérletek sem mostanában folytak. Mégis foglalkoznak vele. Elég erőteljesen. -
tomcs
őstag
Nyilvánosak a náci kísérletek jegyzőkönyvei
[L]http://index.hu/politika/kulfold/nazi0819[/L]
Én már vagy fél órája ezt olvasgatom. Nem semmi miket csináltak ezek, akkor, ott. :(
És még mennyi mindent nem tudunk.
Nem azt mondom, hogy tanulságos olvasmány, de itt nagyon sok olyan dolog van (szinte minden) ami a törikönyvekből kimaradt!hol es milyen nyelven erhetoek ezek el? ha angolul lenne beleolvasnek, de nemetul nem sok a remeny hogy meg is ertem :(
-
twollah
nagyúr
Én már vagy fél órája ezt olvasgatom. Nem semmi miket csináltak ezek, akkor, ott. :(
Nem azt mondom, hogy tanulságos olvasmány, de itt nagyon sok olyan dolog van (szinte minden) ami a törikönyvekből kimaradt!Nyugodj meg, hogy más államok hadseregei is csináltak, csinálnak hasonló kísérleteket csak azokra vagy nem derül fény, vagy ha fény derül akkor már elég későn ahhoz, hogy valaki érdemben foglalkozzon velük.
-
twollah
nagyúr
-
crab
senior tag
Nemtudja valaki annak a site-nak a címét ahol pólókat lehet rendelni különböző mintákkal?
Ja és ez egy magyar oldal. -
Som@
őstag
Nem azt mondom, hogy tanulságos olvasmány, de itt nagyon sok olyan dolog van (szinte minden) ami a törikönyvekből kimaradt! -
Som@
őstag
Akit netalánérdekel, tettem fel a Budapest Plázsról is képeket az alábbi címre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588224 [/L]
-
Som@
őstag
Nem rég jöttem haza a városból. Kint voltam(tunk) a víziparádén.
Most töltöm fel a képeket az alábbi helyre: [L]http://kep.tar.hu/s0ma/index.phtml?aid=27588187&beginnum=0[/L]
És ha már ott jártunk, megnéztük a Budapest Plázst!
Kommentárok folyamatban... -
Som@
őstag
-
Agyasima
őstag
-
Som@
őstag
''És nézzétek a magyar meccset 5től!!!!''
Nézze, akinek 2 anyja van! ;]
Inkább menjünk focizni! -
Agyasima
őstag
Üzenném mindenkinek, hogy az OffTopic nem politikatopic, van politikával foglalkozo topic több is mint kéne, tessék odamenni....
És nézzétek a magyar meccset 5től!!!!
És a pizza nem lett túl, jó, de az akkor is yo.. -
Som@
őstag
-
Hold
őstag
tipikus PR szöveg..
azt nem mondhatja hogy nincs pénz semmire ezért minket állampolgárokat vesznek palira.. mi fizetjük a kocsiját az autakat mindent..
mondja azt hogy nagy szarban vagyunk ?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Revolut
- Parkside szerszám kibeszélő
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest