Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
ipgirl
tag
válasz
ladybug #2979 üzenetére
A valós élethelyzetekben a metakommunikáció a meghatározó, ez azonban elektronikusan nem működik. Egyre több olyan szimbólum létezik, melyekkel a töprengést, a bizonytalanságot lehet kifejezni, hogy ezáltal udvariasabb, érthetőbb legyen az interneten történő kommunikáció. Ezek a jelek próbálják helyettesíteni a metakommunikációt.
A internetes kommunikáció során kialakul rólunk és beszélgetőpartnereinkről egy „online személyiség”. Ez a folyamat azonban időigényesebb, mint a szemtől szemben való találkozás. A chatelés általában gátlástalanabbá teszi az internetezőt, könnyebben megnyílik másoknak, mivel lényegében elszigetelt a következményektől.
Nehéz észrevenni, ha a hálón félrevezetnek bennünket. Az írásból nem tudunk levonni olyan következtetéseket, melyek a hazugságra, füllentésre való jelek, mint például a túlkontrollált mozgás, a beszédsebesség csökkenése, a több szünet, a magasabb hanglejtés valamint az arckifejezés apró elcsúszásai. Ha valaki valóságos helyzetben vállalja ellenvéleményét valamiről, annak nagyobb ellenállással kell számolni, de nagyobb figyelmet is vált ki, mint a neten kifejtett ellenállás.
Az internet használatának időbeni mennyisége nem szabad hogy lényegesen megváltoztassa személyiségünket, életvitelünket, családi-baráti kapcsolatainkat.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
ladybug #2986 üzenetére
A hét törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja őket a pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli oket a pápa és megkérdi:
- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Europában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek,- válaszol ismét a pápa.
Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgi mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak.
- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.
Ekkor már egyik törpe sem birta röhöges nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodtak a márványpadlót, majd kórusban kiáltottak:
- Morgó megdugott egy pingvint! Morgó megdugott egy pingvint! -
erdey_a
addikt
Talán egyik másik leányzó még örül is most, hogy idősebnek néz ki, de néha belekukantok egy Balázs/Mónika sóba és bizony vannak ott arcok akikre helyből ráírnám, hogy 35-40, oszt kiírják, hogy 18 meg 22
szerk.: Megjegyzem én pl nem nézek ki 24 évesnek... Talán 20-nak. Ez persze jó, mert így még mindig diákibérlettel buszozok
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ehehhe, nálunk nem érkezett meg a kép
Lehet ez volt a szerencsém( Egy kicsit khm állapotban volt rajta, gólyahajón
)
Ja és jól beszélszHa tetszik ha nem, ha már emgígért az ember valamit, illik odamenni. Lehet nem lesz holtodiglan-holtomiglan belőle, de egy jó barátság lehet.Akkor meg miért ne?
-
erdey_a
addikt
válasz
ladybug #2982 üzenetére
Ki akarna egy pingvinnel...
Erről egy régi vicc jutott eszembe, aszongya:
Parasztbácsi bemegy a városba vásárolgatni. Gondolja, ha már erre jár, betér egy kupiba. Mondja is a Madamnak, hogy nőt szeretne.
A Madam készségesen felvilágosítja, hogy manapság már nem divat a ''sima'' szex, az extremitások a menők. A bácsika érdeklődve néz, majd megkérdi, akkor mit ajánl a hölgy.
A Madam egy gúnárt ad a bácsinak, hogy csinálja azzal.
Jól is sikerül a dolog, a parasztbácsi fizet, majd távozik.
Egy hónappal később a parasztbácsi megint a városban jár, és a kupiba is betér, kéri a már ismert gúnárt. A Madam ismét felvilágosítja, hogy más szelek fújnak, manapság már csak nézni szokás a szext és önkezűleg megoldani a dolgot.
A bácsika így szól: - Hát legyen. És milyen filmet vetítenek éppen?
Madam: - Paraszt gúnárral.
...tudom szar volt
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug #2982 üzenetére
1. Kinézet alapján az életben nem mondom meg, hány éves.
Egyébként a reglapon lévő adatai alapján. Meg a stílusa alapján. Illetve annak nemléte alapján.
2. Máshol nem ez az avatarom. Sőt, nincs is avatarom. Ott a személyiségem lengi be a kihalt biteket.
(Egyébként van, aki erre bukik.)
Sipi -
-
lorcsi
veterán
színte teljesen mindegy h mi történik a neten- ismerkedés céljából-, úgyis minden a személyes tali alkalmával dől el.
-
ladybug
őstag
válasz
erdey_a #2974 üzenetére
Szerintem minden bizalom kérdése. Az is, hogy a neten hogyan adod ki magad, az is, hogy a boltban hogy vásárolsz... stb, szóval sok ezer apró dolog is mind-mind a bizalomra vezethető. Ha nincs bizalmad az emberekben, akkor nem tudsz nyitott lenni, nehezen barátkozol. Folytatva tömör válaszokat adsz, esetleg másnak ''mutatod'' magad a neten.
Az, hogy milyen képet küldesz magadról igazából mindegy, mert..
1. A fénykép megítélése is szubjektív,
2. Te másképp látod Magadat, mint az, aki a képet nézi,
3. lehet, hogy semmit nem változtat a tényen, hogy szimpi vagy vag ysem, ha képet küldesz. -
jeges
senior tag
#2974: ha nem a saját képedet küldöd, hogy a rákba ismer fel a másik? lehet, h csak nekem vannak ilyen tapasztalataim, de nagyrészt ki lehet szűrni a ''fura'' elemeket (ha máshogy nem - első körben - úgy, h nem a chat-hu-n csetelsz)
#2975: naná -
erdey_a
addikt
Akkor ez csak bizalom kérdése lenne?
Hiszen olyan képet küldök magamról, amilyet akarok.
Sőt, lehet hogy alma el sem megy a találkozóra, pedig nagyon megígéri.
Azért mondom amit mondtam: csalódási százalék kiveri a biztosítékot.
A sikeres netes ismerkedőknek sok boldogságot kívánok ofkorsz -
TéKrys
senior tag
Néhanapján én is leülök csetelni. Viszont nem igazán szeretek ott ismerkedni. Főleg ahogy egy bizonyos emberkék szoktak: röviden és tömören. :: ''Szia! Hány éves vagy? Hogy nézel ki? Hol laksz?'' Az ilyen ablakokat egyből bezárom. És ilyenkor megy el a kedvem a további cseteléstől.
-
jeges
senior tag
válasz
erdey_a #2971 üzenetére
ha alma ''akármilyen fullintelligens, kedves, jóofa'', akkor nem hagyja várakozni a másikat akkor sem, ha nem tetszik neki. ehhez is, mint bármi máshoz, ''csak'' némi intelligencia szükségeltetik.
egyébként meg fényképet lehet cserélni még a tali előtt is. ott már sokminden kiderülhet (szerk: ebből a szempontból természetesen)
szerk2: egyébként meg sztem nem a csalódási arány, ami számít, hanem az eredmény
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
Kalandor #2970 üzenetére
webcamera... nem jellemző szvsz.
Nem tudom jól kifejezni a dolgot az a baj.
Szóval azt akarom mondani, hogy van az a szlogen, hogy a belső is számít. Ebből a szempontból a netes ismi jó is, hiszen először a belső értékekről értesül az ember.
Csakhogy ez hülyeség. Mert hozhattok nekem ide akármilyen fullintelligens, kedves, jóofa leányzót, ha amolyan ''mások által szépnek mondott'' típus.
Abban meg mi a jó, hogy pl. cseten megismeredik alma és körte, megbeszélnek találkozót, aztán alma messziről figyeli, mikor jön körte a megadot ruházatban. Meglátja, elfanyalodik, hazamegy. Körte meg csak vár és vár.
szerk.: Ladybug nyomán megfogalmazódott bennem a tézis: A netes ismerkedéseknek a legmagasabb a csalódási aránya. (szvsz)
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
Kalandor #2967 üzenetére
Kedvesemmel egy színházi állófogadáson találkoztam először.
szerk.: Nem utasítom el a netes ismerkedést. Mentem már én is talákára csetelés után. Szóval van ilyen jellegű élmény. A gondom ezzel csak az, hogy az ''arc nélküli'' ismerkedéseknél elmarad a szimpátia, ami egyéb eetekben elengedhetetlen ahhoz, hogy egyáltalán szóbaálljunk valakivel.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
erdey_a #2958 üzenetére
Jeges: Semmi, subjektív véleményemet fejtettem ki, nem is igazán a netes ismerkedésre, ha nem arra amit Ngabor2 a '' ''-közé tett.
Tildy: Ismeretségikörömből is tudok példát a tartós kapcsolatra, pedig az egyik még távkapcsolat is mellette.
''A neten ismerkedni olyan, mint egy sajtreszelővel rejszolni: enyhén szorakoztató, de inkább fájdalmas.''
/Ismeretlen szerző műve/
Agymenésem befejeztem nem tudok irott szöveggel jól kommunikálni.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
de, mar kezdem
GO BUCS! -
ngabor2
nagyúr
válasz
erdey_a #2954 üzenetére
''Tudod, kisfiam, anyáddal a Prohardveren ismerkedtem meg...''
Tiv (sr): hogy ne a hóesés topikot offoljuk szét: az aláírásom a HIX TIPP-ről való. Valaki érdeklődött, hogy a mosogatógépek is ugrálnak-e, mint a régi Hajdu mosógépek. Miután fel lett homályosítva, hogy igen kevés mosogatógép szárít centrifugálással, tehát nem illene ugrálnia, utána írta be valaki. Csúnya dolog, hogy a szerzőt és a forrást nem írtam be, de akkor kicsúszok a 3 sor limitből, és jönnek gonosz moderátorok és leharapják a fejemet
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
GO!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thulcandra #2942 üzenetére
Hejj, régi szép idők...
Valamikor, mikor még az egyetemre jártam (talán másodikos lehettem?) a hix móka nagyon élt. Akkor volt több olyan hét, hogy ugyan az a vicc naponta bekerült. a végén egyesek már direkt beírták... esetleg egy kicsit változtatva, másik viccekkel kombinálva.
Manapság már annak örülünk, ha laly3 küld VICCEKet TORONTOBOL.hova süllyedtünk.
troli-villamos-metrót, 16-lábú tehenet, mustáros rendőrcsokit és öltönyös öngyilkos csigákat akarok! -
Thulcandra
senior tag
Na, én mára totál agyfaszt kaptam, komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire értelmiségi emberek tolják itt.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Sorszámot érdemes nézni... Jó lehet nekem se kéne kötekednem, mert v.ki 60 hszel később beírja ugyanazt, de azok mit éreznek, akik utána nyomják tovább -
VoDaFoNe
aktív tag
Jut eszembe. Aki nagyot akar röhögni az menjen a Pasik és csajok topicba és olvasssa el a végén a hosszú sozzászólást! Nagy poén!
-
VoDaFoNe
aktív tag
Hát én nem tom! A jelszavamat kombináltam mindenhogy . Nah mind1 csak az bánt hogy olyan sok hozzászólás volt. Bér mondjuk az csak a töredéke Az ilyen PH félistenéékhez.
-
VladimirR
nagyúr
egen, elkepzelheto - kb negyedeve nem a 8080-as porton megy, hanem a sima 80-ason, ahol mindig is kellett volna (ha nem lett volna az elozo netszolgaltatom kocsog)
egyebkent ezt a cimet bookmarkold => http://cyla.webhop.net/
szerk.: meg is van => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #2931 üzenetére
pedig fantasy nincs banolva, esetleg probalj meg jelszoemlekeztetot kerni (bar ilyen mailcimre nemtom, hogy el tudja-e kuldeni a rendszer, ugyanis a (mar ez az) szovegreszt is a cimhez veszi (lehet, hogy pont ez a gond - nem valtoztattal jelszot, vagy mailcimet? akkor ujrakuldi a jelszot, es ha igy volt megadva a mailcim, lehet meg sem kaptad
ha ez a helyzet, akkor maradsz ujonc, vagy meg esetleg probalhatsz hazigazdakkal beszelni
lacko: kuss? -
VoDaFoNe
aktív tag
Szia Ladybug hogy vagy? Nyugi Fantasy vagyok! Csak azzal nem akart sehogy beengedni! Kezdhetem előlről! ÚJÓNCAN!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2928 üzenetére
-pista bacsi! milyen gyogyszert szed maga feledekenyseg ellen?
-jujj, nem jut eszembe a neve, csak annyi, hogy valami viragnev
-rozsa?
-nem
-liliom?
-nem, nem, valami kicsi virag, egesz apro
-pitypang? hovirag?
-nem, ilyen kis apro lila virag
-ibolya?
-ezaz! Ibolya! mi is annak a gyopgyszernek a neve.... -
ngabor2
nagyúr
Öregkori szenilitás... most már tényleg kell egy noteszt rendszeresítenem, már felére se emlékszem, kinek mit ígértem holnapra a melóhelyen
Az a biztos, ha mindenfélét viszek, csak lesz benne olyan, ami kell... -
erdey_a
addikt
Huhh... ismét 100Hz-ről, 17 collról és böngészéshez beállított, bekapcsolt medzsik brájttal köszöntök mindenkit.
Megérte a szívózást a bolttal, egy hét alatt megcsinálták a moncsit, plusz ugye megvolt a háztól-házig fuvar is.
Kérdem én ezek után: nem lehetett volna mindezt körtelefonok és anyázások nélkül elintézni? -
jeges
senior tag
válasz
parandroid #2920 üzenetére
neszójjábe
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid #2920 üzenetére
Könnyen vannak a kedves Apukák... Csak a szülést nekünk kell ''produkálni''.
-
Ismerős, nekem is van szövet, de van belőle vastag ilyen filc szerű anyagból is, ilyenkor már azt használom. A bőr nekem nem jön be sem anyagilag, sem fazonra. Mondjuk sokan piszkáltak már hogy ilyen ''divat'' cuccként hordok ilyeneket, csak mikor erre azt mondom, hogy kb 8-9 éve hordok ilyen hosszú kabátot akkor meg csak bambán figyelnek. Anno mondjuk a hegylakó sorozatban Dunken-nak volt ilyen kabátja. Akkor hegylakó voltam, utánna Neo.
Ja vesekő, fateromnak volt 3 is. A marha lábszárt meg kell főzni, és a velőt ki kell kapirgálni belőle és megenni ofkorsz, megelőzésre tökéletes. A sörrel pedig a veséket lehet tisztítabi, esetleg 18 év alatt a görögdinnye is megfelelő.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Ma halálközeli élményem volt... Ne legyen senkinek veseköve... Azt hittem megszülök kínomban...
-
Naná, beépített fütéssel, automata nyikorgással. Vámpírvadászatra és mártix hekkelésre kivűálóan alkalmas.
Kis kíváncsi, nem félsz hogy gyorsan megöregszel?
Na jó elmodom, nem venném lelkedre, ha kilukadnál, hogy néznél ki lukasan.
Szórakozik a net és véletlenül ugyanazt küldtem el 2 szer.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest