Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
-
bobsys
veterán
válasz Rez_Grof #1396 üzenetére
Nem persze. Úgy 3szor annyi egy tanfolyam.
De akkor leírom mik a témák (öveket bekapcsolni):
WinXP/Win2003 telepítés screenshotokkal (ez pite dolog)
Active Directory eszközök a win2003ban: AD telepítés, telephelyek, meghatalmazások, FSMO szerepek, parancssori AD eszközök
Tartományi biztonsági házirend és beállításai
IIS, CA, Routing (RRAS)
IPsec, elektronikus aláírás, recovery console
ISA, Radius szerverEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Rez_Grof #1404 üzenetére
Ezzel tisztában is vok. Ezért lesz az hogy beszélnem kell velük, hogy nem lesz ez így jó és csinálja meg at aki a másik felét írja. Csak, hogy pont ő a tantestület vezetője akivel ugye nem ápolok jó viszonyt. Na mindegy. Max télleg megyek a mekdöncibe dolgozni.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
addikt
válasz Rez_Grof #1722 üzenetére
Köszi, neked is.
Mellesleg mayerlaci is üdvözletét küldi, hasonló állapotban van mint és és ezért kel l nélkülöznötök a társaságát.
tildy: sejtem. Miért nem ihatsz? Ki meri megtiltani? És mi van a kando kolesszal?
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ladybug
őstag
válasz Rez_Grof #1788 üzenetére
Ez nem éppen gusztusos.
Bár most hirtelen eszembe jutott egy tangabugyis, szolis, epilált, zselézett hajú, izmos testú faszi. Hát azt sem találom éppen gusztusosnak.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Rez_Grof #2309 üzenetére
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=30253start=0&len=100000
ez az allomany ugy 4-6MB lesz, ha lejon, az mar nem szamit kicsinek
ilyen offline vackokat nem szeretek hasznalni, mert belenyulkalnak a kodba, es elkurjak a hivatkozasokat
viszont a jo az, hogy mire megirtam egy script-et a feladatra, addigra a ph gondolt egyet, es megint haldoklik, szal meg bongeszovel megnyitni az oldalakat is eleg erdekes -
sharpapa
senior tag
válasz Rez_Grof #2485 üzenetére
Uh de rég PH!-ztam, nincs időm....
Amugy mostanában nekem is volt vitaminhiányom, de találtam azt a megoldást, hogy naponta ledarálok néhány almát+répát, azt iszok vagy egy litert, nagyon fincsi (mellesleg egészséges is).
Most itt ülök számteken, nincs tanár, elvileg ma már egy kész honapot mindennel kellet volna csinálni...mind1 kibirom, csak két óránk lenne, azt azér meg egyhelyben váni kicsit húzós lessz.
ladybug:jut eszembe m,ikor is jön a baba?
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz Rez_Grof #2497 üzenetére
Gonosz....de tényleg volt nekem vitaminhiányom (vagy még most its van).
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Natasa
tag
-
rii
nagyúr
válasz Rez_Grof #2671 üzenetére
Egy ilyen szavazásnak (inkább szavazásra buzdításnak) semmi értelme nem volt, egyből lehetett látni (nem akarom védeni őket) hogy telefonos segítség (jelen esetben fórum) miatt ugrott meg a szóban forgó számláló.
A legjobbat feltételezve az oldal üzemeltetőjéről, egyszerűen rájött, hogy nem történt más, csupán beindult egy haveri kör. Gondolom nem volt rá kiváncsi, ki tud még egy embert hozni, ha nincsenek elegen.
Szóval én meg nem szavaztam 18 db IP-ről ....
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tildy
nagyúr
válasz Rez_Grof #2957 üzenetére
És miért baj ez? Mennyivel jobb vuyge valami vidéki discóban alkoholmámoros állapotban ismerkedni...
(Szerintem abszolút nem baj, sőőőt. Lehet tartós az ilyen kapcsolat is.)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Rez_Grof #3544 üzenetére
Melyik kedvencünket?
Ma egyik itteni moderátorra hivatkozva, hogy ő adta meg a számom, felhívott egy nő, hogy szeretne nekem ajánlani valamit... hihetetlen.
De kíváncsi vagyok , így elmegyek."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz Rez_Grof #4027 üzenetére
Itt járt a mitulátbáti... Idén szépen rendelgettünk, ezért hozott ajándékot. Olyat, mint tavaly, van benne egy üveg Cabernet Sauvignon. Nekem nem lesznek ilyen gondjaim, legalább 3 jófajta dugóhúzóm van. Igaz, a bort nem _annyira_ szeretem. De egye fene (igyam én) megküzdök vele valahogy
Sianis: dehogy adták, megküzdött érte. Megkérdezte jelentőségteljesen: ugye ide akarják adni? Nem mertek ellenszegülni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest