Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
gumimatrac rulez! nekem, mikor egyszer műszakba kellett járni (de minek), ott volt velem a matrac. Szépen felmentem egy jó meleg irodába, amihez volt kulcsom, matrac felpumpál, ajtó becsuk, villany leolt, és hajcsi kb. 5-ig. ekkor ébrestrő, matrac leereszt, magamat kicsit rendbeszedtem, megmosdottam, és visszamentem a műszakhoz. Nem volt ott se semmi érdekes, majd elaludtak ők is.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hi!
NE kell ahhoz zoldfuszer eleg ha vkinke megfogo a nayakat:- ))) habar sotit zala messze van:- )))
udv
neduddki
ps. egy Bosch-val szemezgettem a MM-ben 59rugo azon vn akulon kiirva a gazgrill ha jol tevedek/???/ -
Batman
őstag
''...nem akarsz beírni az OFF-ba? hadd lássák a többiek is az új aláírást...
'' by zsiga -
rii
nagyúr
régen s nagy offraod rajongó voltam ... még most a is a trepjárók a kedvenceim ....
volt egy raj gaz 69-em ...
kedvencem a Jepp Cherokke (1997-ig) (vagy mi) meg a SangYong Musso, Land Rover Defender 90, 110, Suzuki Samurai, opel campo, meg hát miden nagy batr állat dög ...
-
Bubu79
addikt
Zanussiról egy kolléganőmet erősen lebeszélte egy szerelő, azt mondta sok gond van a szelepeivel (kb 3/4 éve vettek újat azt hiszem Bosch-t, azóta persze változhatott a helyzet)
Mi 2 éve egy FÉG-et vettünk, semmi extra, de szépen süt, és még a világon semmi gond nem volt vele
( ja, és mégcsak túlzottan drága sem volt, bár mint említettem alap gép, valamivel 35k fölött volt )
Én elmentem aludni, jó éjszakát mindenkinek
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jó ötlet lenne, ha... ha nem bújtam volna már át, ami engem érdekel. Index is bejátszott már, de ezek az ügyeleti dolgok a legrosszabbak, már két órája végeztem a melómmal, de most várhatok a pénzügyesekre (nem az ő hibájuk, egyszerűen ez ilyen sokáig tart...) , hogy lehessen majd kazettát cserélni...
Msot még okés a dolog, mert itt vagytok, de itt 2 óra után úgy bekussol (már bocs a szóért) mindenki, hogy....
A padló meg kényelmetlen aludni
ladybug: jók azok. apáméknak és nekünk is az van
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
loooooool milyen gyorsan telnek ezek az offtopicok

Na mindegy,további jó offolást...
-
Loretto
veterán
Nahát már megint egy új kedvenc.Kíváncsi leszek, mikor fog egy OT egy hónapot megérni...
-
Bubu79
addikt
Ekkora helyen simán lehetne egy helyes kis házibulit tartani
Ha gondolod, én lélekben veled leszek... 
Bár mégsem ez lehet a legjobb megoldás: lehet, hogy a lelkem túlzottan leárnyékolná a világítást, akkor pedig ücsöröghetnél a sötétben

Na tessék Zsiga667 megelőzött...

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
csezmeg a lazulós teát, mikor szerveznék egy összekoccanást veled, te nem érsz rá, meg esetleg nem akarsz kijönni a buszmegállóba. pedig csak fel kellene szállnod.
pedig már n ideje össze is van készítve, papírtok, meg egy kis tea.
tildy: szobagolf...
Loretto: majd ha nem 5k-nál záródik, ahogy az előző topik végére is beírtam min. 2x...
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Tudod, ez a mai fiatalság már csak ilyen.

peterkeT: H*lye ünneprontó!
-
tildy
nagyúr
Úgy tűnik sokáig leszmeló ma este

Szerintetek hajnali ötig, egyedül egy hatalmas , kb 60 nm-es irodában, hogy lehet normálisan elütni addig az időt?
Néha néha kazettacserélő automatikát játszva a szerverszobában...
-
escie
őstag
na erre gondoltam...

nyolcból nyolc kerék hajtott, hat kormányzott.
(bár lehet, hogy ezzel hülyeséget mondtam.)
hol is szokott ez lenni? egyszer volt Pécsen az tuti, de épp a TeszkóGazdaságos EFOTT-tal voltam elfoglalva akkor...
(mindjárt elzavarnak az autós topikba
)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Egész jól megy a cset. Látom hamar belaktátok ezt a topikot is. nem baj, legalább így hamar be fog telni ez is.
mentem enni
p -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
[link]
Na mi a jo érzés?
Zsiga:
-
zsiga667
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Ha van valami nagy és kemény a szádban akkor nem tudod lehányni a billt.

Igen, jó érzés...

-
ngabor2
nagyúr
Hát igen... kinek mi okoz örömet, vagy otgalmat. Egyeseknek a terepvezetés, másoknak a száguldás, megint másoknak a hegymászás, az úszás, stb. Különbözőek vagyunk, és van, aki kissé veszélyesebb a többinél. De ha ezek a veszélyesebbek kicsit törődnek a többiekkel, akkor nincs gond.
asszem megpróbálom én is mára befejezni a ph-zást, a friss lineát már megnéztem, kiröhögtem magam, megyek csicsikálni.
bubu: vagy ha zacskóba megy, akkor kész az OEM vuk (by rejim)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(táborozók! még senki nem csinálta meg az OEM sört? épp ma ittam meg az utolsót, tehát már én nem tudom megcsinálni, legfeljebb ha ismét szerzek.)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
figyuzzatok már ... másfél éves farmer töbszöri mosás után összemehet ?
ladybug #56 50-en mosom, az sok,
vagy nekem van egyre szexibb combom?

#50: Halló, Radio? Neduddki-nak küldeném a modemesek nevében, a ''Te csak várjál, amig eljön a hajnal '' c. számot ....
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
''Hülye barom, éppen eszek''
Akkor ne a szádba dugd...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
aDM|RaL^
őstag
WTFbomb, megin egy újabb...
na, kurvafáradt vok, mek pihentetni testemet. -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Műbroki hol marad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Márk:Kik a haragosaid?
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
süti, tej, PH!, jó zene, minden megvan ami kell egy jó estéhez, vagyis nem minden.......

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Árkon bokron keresztül menésnek is megvan a feelingje. Egyszer bízták rám a határba az Uaz-t, és hát kapott tőlem. Mentem vele árokban, árok felett, szántásban stb.

Nah asszem leállok, mert már így is többet szóltam hozzá ma, mint máskor 1 hét alatt. Meg amúgy is, már megszereztem a ma esti haragosaim.
-
escie
őstag
''F1-be bes e ferek:- )))''
nekem is itt akadt meg az F1 pályafutásom, bizony...
--
huhh, offroad? inkább szeretem, ha a vízszinteshez van közelebb a kocsi helyzete...
de nem lehet rossz buli. főleg azok az állat nagy teherautók, felfelé a homokfalon...
----
HappyJr,
bocs, elírtam, kérdés akart lenni, hogy ''az itnews-ról vagy?''
. most néztem, és ott még a régi rendszer van.
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
HI!
A sebesseges vitahoz az elobbi totyikba: valoban nem rossz erzes gyorasn menni, foleg ha az zart palya, de egy ido utan inkabb keres vmi mast az ember /lagalalbi sen/ jo kis jegen, letaposott havon, lehetoleg hatsokereskes autoval:- ))) vagy esetleg szappans vizzel felmosott gyakorlopalya szepen kijelolt utvonallal... kit erdekel asebesseg???:- ))) sokkal elvezetesebb szamomra csuszkalni jobbra balra megfogni az autot stb.
esetyleg egy jo ksi trial, ne agy isten meghozza nagy dogokkel:- ))) eddig mint nezo, egyszer anyosules... de ha nagyon nagy es gazdag leszek, meg lesz sok idom eskuszom atulok a masik oldalra is egy kicsit:- ))) /aszem ha valsztani kene mongyuk egy F1 es egy trucktrial gep koztt maradneka masodiknal:- ))), na jo F1-be bes e ferek:- )))/ szoval nekem ennyi, a sebesseg ne minden legyen benn filing:- ))) es az eleht lassan is:- )))
emlexik meg vki a Screamer4x4-re, abban de sokaig kieltem ijjen vagyaim, /na jo a gepek kicsit agyon voltak mar tunigolva:- ))) Renegatba nissan disel, 850kg-s jarmuvek stb:- )))/ az a baj ah osszel gyun a Sokuti eb, akkor ram mindig ramgun a bolondora hogy megi csak venni kell egy ijjen jarmuvet okorkodni:- )))
udv
neduddki -
Kidus
őstag
Nocsak nocsak, megnyílt az új chat topic, a régi már tele lett firkálva

Jó offolást mindenkinek, asszem én maradok read only módban leginkább. -
MarKoo
addikt
Azért mert régen a már a 40-50 is soknak számított?
Én mondtam, hogy az a 2xx km/h nem akárhova értendő. Jah és tudok hejesen írni.
MOD: Amúgy meg nem csak a fiatalság. Csak a szűk baráti körömben tudnék mutatni nem egy, nem kettő olyan embert, aki már jóval túl van a 40-en is, mégis hasonló a véleménye mint az enyém. Csupán annyiban tér el, hogy közúton is annyival mennek. És miért? Hát azért, mert van egy pont, amikor már rohannod kell. Amúgy is rohanó életet élünk, de sajnos egyeseknek nagyon is rohanniuk kell...
Happy Jr.!
Elméletileg úgy volt, hogy ez is működni fog. Én most kipróbáltam és nem jött be...
Asszem 6.
neduddki!
Főleg 300-350 lóerő mellett és ASR nélkül. Aki ott elindul, az már tud valamit.
-
Happy Jr.
tag
mea maxima culpa,gyorsabban pörög a topik mint amennyire gyorsan olvasódik általam.
jobbrafelhelyettelmentésvalamiamirenememlékszem
a legutóbbi hozzászólások frissítése c. gomb nem hasonló célra van?mindegy.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
persze hogy direkt
de nem is baj az, szélesebb réteg figyelmét lehet felhívni
szerk: uramatyám, de sokan örvendeznek az új topicnak hirtelenjében
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
ez aztán gyos, 3 hét 1 ot.
-
Happy Jr.
tag
válasz
neongorack
üzenetére
nincs.nemértem.

-
hapci007
csendes tag
A fiatalok általában forrófejűek, nem szeretik ha korlátozzák őket, és szeretnek versenyezni. Ebbe vagy belehalnak (sebesség túllépése, fára felcsavarodás, stb) vagy felnőnek és belátják, hogy jó ha vannak szabályok, amiket érdemes betartani.
escie: valószínű, hogy nem véletlen ez az asszociáció, a fűvet mégse lehet reklámozni
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Nah igen, most láthatták a ''Moderátori műhibák'' c. bemutatónkat. Ilyen nem szokott megtörténni.
Kérjük a nézőket, hogy otthon ne próbálják ki az itt bemutatottakat. A látottakat hivatásos kaszkadőrök hajtották végre. Köszönjük!
-
escie
őstag
nemtudom, láttátok-e az utcákon azt a fapados-légitársaság reklámot, amin az van nagy betűkkel:
''Tekerj egyet Amszterdamban!''
jó, persze bringák vannak a plakáton, de nekem valahogy másfajta tekerés jut az eszembe Amszerdamról. én vagyok előítéletes, vagy ez tényleg ilyen félreérthetőnek van szánva...
(megjegyzem, távol áll tőlem minden illegális káb.szer.)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
akkor nem ''jobbrafel'', mert ''elmentem az aktuális fórumtémát...''

tildy: szerintem az atlantis 12''-es kereke nem olyan kicsi. viszont a design nekem tetszik: [link] különösen a fekete
happy jr.: ijjj, ilyet már nem illik írni
nem sok hatása van. inkbb nézz kicsit jobbra, és klikkelj egy szép piros feliratra, sokkal többre mész vele.
mod: másnak is új. hisz nemrég indult.
[Szerkesztve] -
Happy Jr.
tag
jobbrafel
-
ladybug
őstag
Bocs, az előítéletért, de miért van az, hogy csak a fiatalság vélekedik így a sebességáthágásról? Miért Nektek jut eszetekbe az, hogy ''huh, vazze, mocsok xxxx, mert nem mehetek ezerrel a mocimmal ''(na, ez is egy jó szó)
?
Először tanuljatok meg helyesen írni, aztán hőbörögjetek. -
neongorack
senior tag
Végre új OT!Éjjen az OT26!
Bubu, de te is büszkélkedhetsz egy 4-ik hellyel!
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Frissebb, lágyabb, jobb...

Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.dirtdevils.org/photos/Kurt-CJ7_rustynail.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967180.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967466.jpg)

A sörömet megihatja más, én nem szeretem

)

(Nah jó, el ne kezdj sírni-riini.
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967064.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967380.jpg)
Bnőmre gondoltam emberállat